Παναθηναϊκός: Δεν «παίζεται» ο Ερνάντεζ

Ερνάντεζ: «Με τον κόσμο του Παναθηναϊκού... 7 παίκτες στο γήπεδο»

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ δείχνει την ποιότητα του καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ενώ είναι ο δεύτερος καλύτερος σε ποσοστό.

Συνολικά ο Κουβανός έχει πάρει 102 πόντους και βρίσκεται στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Παράλληλα έχει τη δεύτερη θέση σε ποσοστό επίθεσεων και η βαθμολογία του είναι στο 5.1Από κει Στο μεταξύ ο Γίρι Κόβαρ είναι 5ος καλύτερος στην υποδοχή με ποσοστό 65% και συνολικά 49/75 προσπάθειες ενώ ο Λούκας Ρανγκέλ είναι 5ος καλύτερος στις τέλειες επιθέσεις με ποσοστό 56% και συνολικά 38/68 προσπάθειες.

και πέρα ξεχωρίζει και ο Γιώργος Πετρέας ως 3ος καλύτερος μπλοκέρ του πρωταθλήματος καθώς έχει πάρει 13 πόντους με αυτό τον τρόπο.

Νέο απρόοπτο με τραυματισμό στον Εξάστερο

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αποκόμισε μυϊκό σπασμό στη μέση από το ματς με την Καρδίτσα.

Αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στη μέση μετά το ματς της Εθνικής στο Βέλγιο και η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Το απόγευμα θα φανεί η κατάστασή του και θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, όπως και για τον Μάριους Γκριγκόνις ο οποίος ταλαιπωρείται από οσφυαλγία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News