Παναθηναϊκός: Δεν μπορεί να τα κάνει όλα ο Μπερνάρ

Κι άλλες σκοτούρες για τον Γιοβάνοβιτς!

Ούτε την Πέμπτη έπεισες με την εμφάνισή σου. Λογικό ο κόσμος να ανησυχεί αφού δεν χαρακτηρίζεσαι ακριβώς από πληρότητα (για τα ελληνικά δεδομένα), τέτοια που να σε κάνει να λες ότι δεν χρειάζεται να βελτιωθείς για να πάρεις το πρωτάθλημα της Super League μετά από αναμονή 12 ετών.

Και χθες είδαμε αμυντικά θεματάκια, ενώ έχασες και τον έλεγχο του κέντρου για κάποιο διάστημα.

Από την ποιότητα του Μπερνάρ μόνο δεν γίνεται να περιμένεις τα πάντα, είναι κι ότι δεν παίρνεις ούτε το…εύκολο σφύριγμα που έχουν δεδομένο εδώ και καιρό οι ανταγωνιστές σου.

Ο μοναδικός σου στόχος από εδώ και πέρα πρέπει να είναι η βελτίωση ώστε να γίνει το επόμενο βήμα και οι πράσινοι να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στη λίγκα πάνω που όλοι στοιχηματίζουν ότι την Δευτέρα θα έχουν πέσει από την κορυφή.

Θα περάσεις μέσα από φωτιά και σίδερο για να τα καταφέρεις (αν τα καταφέρεις), αλλά περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό;

Αναζητείται το πλάνο του κόουτς ενόψει Τρίπολης, σήμερα που το δίδυμο Βέρμπιτς-Σποράρ είναι δυσλειτουργικό, υπερβολικά αργό κι όσο ανεβαίνει ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι αδύνατον να καλυφτούν οι χώροι και να σου προσφέρουν ασφαλή κατοχή μπάλας.

Αμφότεροι ξέρουν μπάλα, έχουν καλή πρώτη πάσα, μακρινή μεταβίβαση, αλλά παίζουν τις θέσεις τους ακούνητοι, κάτι επιβλαβές σε ομάδα που έχει μετρημένες λύσεις ποιότητας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News