Παναθηναϊκός: Δεν ήταν μόνο το γκολ και η ασίστ

Παναθηναϊκός - Άρης 1-0 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 (και) τον Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off, προσπέρασε τους «κιτρινόμαυρους» κι αναρριχήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην 3η θέση της βαθμολογίας της Super League.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ βγήκε μπροστά κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ο Ολλανδός στόπερ χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με το γκολ του από ωραία κεφαλιά. Σε τέτοια παιχνίδια ψάχνεις και X-Factors, αφού οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια και το «τριφύλλι» τον βρήκε στο πρόσωπο του 30χρονου αμυντικού.

Πέραν του γκολ έκανε μια χαρά τη δουλειά του σε ό,τι αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα, αντιμετωπίζοντας για ένα ημίχρονο δύο φορ μαζί με τον Βέλεθ.

Από εκεί και πέρα δεν γίνεται να μην σταθούμε στην παρουσία του Αϊτόρ.

Ο Ισπανός συνεχίζει να κάνει εξαιρετικά playoffs. Χθες δεν σκόραρε, αλλά και πάλι ήταν καθοριστικός. Αφού σέρβιρε το γκολ στον Ολλανδό, έχοντας έως τώρα τρία γκολ και μια ασίστ σε έξι αναμετρήσεις στο μίνι πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News