Παναθηναϊκός: Δεν... επηρεάστηκε από την απόλυση Πρίφτη!

Παναθηναϊκός: Δεν... επηρεάστηκε από την απόλυση Πρίφτη!

Χωρίς το «κολλητικό υλικό» που προσφέρουν στο σκορ οι Νέντοβιτς-Μέικον ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Αρη κάνοντας ακόμα ένα βήμα για να βρεθεί στους τελικούς.

Οι πρωταθλητές νίκησαν εύκολα παρότι ούτε οι Σίβα, Σαντ Ρος, Παπαπέτρου σταύρωσαν σουτ, περνώντας τη μπάλα συχνά στο ζωγραφιστό όπου Παπαγιάννης-Οκάρο δεν είχαν δυσκολίες να σκοράρουν ή να πάρουν φάουλ.

Ο Αμερικανός δείχνει απελευθερωμένος επί Βόβορα μα για να εξασφαλίσει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν πρέπει κόντρα στους νεοφώτιστους να έχει 15 πόντους και 10 ριμπάουντ μ.ο, ας μην ξεχνάμε ότι βάσει κόστους/απόδοσης είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς.

Το καλό μαζί του είναι ότι δεν δείχνει απογοητευμένος από τότε που απολύθηκε ο πνευματικός του πατέρας, Δημήτρης Πρίφτης και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις.

Αραγε έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα;

Ο εγχώριος ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος, στα μεγάλα ματς το τριφύλλι έχανε τις εντυπώσεις λόγω της μαλθακότητας και της ανύπαρκτης μαχητικότητάς του αλλά ακόμα η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News