Παναθηναϊκός: Δεν έχει προχωρήσει κανενός παίκτη αυτή τη στιγμή!

Παναθηναϊκός: Δεν έχει προχωρήσει κανενός παίκτη αυτή τη στιγμή!

Καμία μεταγραφή δεν θεωρείται «κλεισμένη» στον Εξάστερο, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από τον Τάκη Τριαντόπουλο στη Συνέντευξη Τύπου.

Πριν από μερικές μέρες, διέρρευσε πως ο Παναθηναϊκός έχει «κλείσει» τον Ντιαλό και πως βρίσκεται κοντά στον Μουράτο. Ότι «παίζουν», επίσης, των Μέικον, Χουγκάζ και… Λαπροβίτολα.

Τίποτε από αυτά δεν επιβεβαιώθηκε από τα επίσημα χείλη της ΚΑΕ, βάζοντας «φρένο» στα σενάρια. Μόνο σκέψεις υπάρχουν αυτή τη στιγμή, επεσήμανε ο Τριαντόπουλος, αλλά καμία περίπτωση παίκτη δεν έχει προχωρήσει ως τώρα.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ανέφερε:

«Ό,τι ακούτε ή γράφεται θα πρέπει να προέρχεται από τα επίσημα χείλη της ΚΑΕ. Ας μην σχολιάσω τι ακούω και τι διαβάζω. Ο καθένας γράφει ό,τι βλέπει στον ύπνο του. Ό,τι είναι να πούμε, θα το πούμε επισήμως. Προφανώς, σκεφτόμαστε κάποιους παίκτες. Όμως, κανένας δεν έχει προχωρήσει αυτή τη στιγμή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News