Παναθηναϊκός: Δεν δέχεται γκολ με τίποτα!

Το «ατού» του Μπρινιόλι που τον καθιερώνει στην βασική ενδεκάδα

Μερικά δεύτερα αφού μπήκε στο ματς στη θέση του Γιούρι Λοντίγκιν, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έσωσε τον Παναθηναϊκό από την ισοφάριση σε εξ επαφής προβολή του αντιπάλου.

Είτε φιλικά, είτε επίσημα, ο Ιταλός έχει πάρει φόρα και δεν δέχεται γκολ με τίποτα.

Ας θυμηθούμε τι είχε πει για τον έμπειρο πορτιέρο στο sdna.gr ο νυν προπονητής της Άσκολι, Κριστιάν Μπούκι που είχε συνεργαστεί μαζί του στην Περούτζια (2016/17) κάνοντας το παν να τον φέρει μαζί του και στην Έμπολι, όπως συνέβη την σεζόν 2019/20:




«Ο Αλμπέρτο είναι τερματοφύλακας κορυφαίου επιπέδου. Διαθέτει σπουδαία τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και από άποψη φυσικής κατάστασης είναι εξαιρετικός. Επίσης πρόκειται για τερματοφύλακα με απίστευτη προσωπικότητα και πάθος. Τον είχα παίκτη στην Περούτζια και ήμουν εκείνος που εισηγήθηκε με επιμονή την απόκτηση του και από την Έμπολι, γιατί πρόκειται για την επιτομή και το πρότυπο του σύγχρονου τερματοφύλακα έτσι όπως αντιλαμβάνομαι εγώ τον συγκεκριμένο ρόλο.




Δεν εκπλήσσομαι βλέποντας τον να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο σήμερα. Αντιθέτως θεωρώ πως ο Αλμπέρτο μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που τον πίστεψε πολύ και εκείνος με την σειρά του θα ξεπληρώνει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο σύλλογος με την αφοσίωση του και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του».

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News