Παναθηναϊκός: Δεν χωράει μαζί με τον Φερέλ

Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, άγγιξε ανατροπή από το -20 στο Τελ Αβίβ!

Εκτός τόπου και χρόνου ο Κέντρικ Πέρι στο Τελ Αβίβ. Το παιδί είναι δύσκολο να συνηθίσει την αλλαγή επιπέδου αλλά στον Παναθηναϊκό χρόνος δεν υπάρχει για κανέναν και ήδη ακούγονται έντονες μουρμούρες για τον κοντοπίθαρο γκαρντ.

Συν τις άλλοις είναι δύσκολο για τον κόουτς να έχει δύο πόιντ που με το ζόρι περνούν το 1.80! Ίσως η ομάδα πρέπει να αρχίσει να παίζει με πιο ψηλά σχήματα που πέρσι…έσωσαν τον Οντέτ Κάτας.

Ο Κέντρικ δεν νομίζουμε ότι έχει θέση στην ομάδα ειδικά μετά την απόκτηση Φερέλ. Ο Πρίφτης πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του και να ξαναμοιράσει ρόλους.

Δεν γίνεται ο Πέρι να παίζει π.χ περισσότερα λεπτά από τον Σαντ Ρος που και μπολιασμένος στην Ευρωλίγκα είναι και περισσότερα πράγματα από τον συμπαίκτη του μπορεί να εγγυηθεί στο παρκέ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News