Παναθηναϊκός: «Δελεαστικός ο ελεύθερος Λάμπρου»

Παναθηναϊκός: «Δελεαστικός ο ελεύθερος Λάμπρου»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην πράσινος Λάζαρος Λάμπρου θα μπορούσε να «παίξει» για τον Παναθηναϊκό.

Πιο αναλυτικά το sportday.gr, αναφέρει:

Φαινομενικά, ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται πια με την ελληνική αγορά. Οι ελεύθεροι παίκτες που θα μπορούσαν να προσελκύσουν την προσοχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν κλείσει και ο Σέρβος προπονητής αναζητεί πρωτοκλασάτους μέσους από το εξωτερικό.

Πάντως, κάθε κανόνας, έχει την εξαίρεση του. Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος εάν εμφανιστεί στην αγορά, τότε θα εξεταστεί από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, έχει και «πράσινο» παρελθόν στο βιογραφικό του.

Αυτός είναι ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο 25χρονος εξτρέμ ανήκει στον ΠΑΟΚ, όμως το μέλλον του στην Τούμπα προβλέπεται δυσοίωνο. Μετά από αλλεπάλληλους δανεισμούς, ο Λάμπρου συζητά την αποδέσμευση του για να επιλέξει έναν πιο μόνιμο προορισμό.

Ο Λάμπρου αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, όμως έφυγε πριν ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο νεαρός επιθετικός συμφώνησε με τον Ηρακλή και ακολούθησε μία άλλη διαδρομή.

Τώρα, είναι πιθανό οι δρόμοι του Λάμπρου με το Τριφύλλι να συναντηθούν ξανά. Τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει έναν ακόμα εξτρέμ για το ρόστερ, ο Λάμπρου δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα μεγάλο club και εφόσον λύσει το συμβόλαιο του, το ζήτημα θα συζητηθεί…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News