Παναθηναϊκός: Credit σε Γιοβάνοβιτς για τις εσωτερικές «μεταγραφές»

Ενεργοποιήστε τα αποθέματα της υπομονής σας

Δίνουμε το credit στον προπονητή ότι δεν είναι κολλημένος και του αρέσει να δοκιμάζει πράγματα.

Τραβάγαμε τα μαλλιά μας τέλη Σεπτέμβρη όταν διαβάζαμε ότι οι συνεργάτες του δεν θεωρούσαν έτοιμο τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να πάρει φανέλα βασικού την ώρα που στο γήπεδο η ομάδα φώναζε ότι δεν ήταν καλά.

Το να έχεις δίδυμο στον άξονα και ο ένας εξ’ αυτών να είναι ο βαρύς και χωρίς δυνατότητα μεταφοράς μπάλας, Μαουρίσιο είναι μέγα πρόβλημα. Με τον αργοκίνητο Πέρεθ, έμοιαζε σαν να μην υπήρχε καθόλου μεσαία γραμμή και το γεγονός αυτό έκανε το τριφύλλι ασύνδετο.

Στα φιλικά ο αντίπαλος πίεζε στην υποδοχή μπάλας χαφ και φορ και δεν τους επέτρεπε να πάρουν κατοχή και να κάνουν περιστροφή για να βρεθούν πρόσωπο με την άμυνα. Ουσιαστικά καταστρεφόταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκό. Έμοιαζε σαν να ήταν αποκομμένος από παντού, δεν υπήρχε η παραμικρή ιδέα, κανένας τρόπος για να δημιουργηθεί μία επίθεση.

Συνεχώς εσωτερικές «μεταγραφές»

Ο ερχομός των νέων παικτών που καθυστέρησαν να μπουν στο πρόγραμμα, η ανάδειξη του Αλεξανδρόπουλου, το γεγονός ότι ο κόουτς είδε πιο βαθιά στο ρόστερ κι έκανε χρήσιμους Σάρλια, Πούγγουρα, Φακούντο, Μπρινιόλι έχει κάνει την ομάδα να ρολάρει και να εντυπωσιάζει το κοινό της.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News