Παναθηναϊκός-Conference: Περιμένοντας έκπληξη από Ιβάν!

Παναθηναϊκός-Conference: Η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς στα προκριματικά

Στη γραμμή αφετηρίας λίγο πριν τις μετωπικές με τους Τσέχους, η Σλάβια δείχνει φαβορί γιατί έχει μια σταθερή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν είναι για πέταμα. Ισορροπημένη ομάδα, με δίψα για επιτυχίες και το πλεονέκτημα έδρας στη ρεβάνς κάτι που ίσως μοιράζει τις πιθανότητες επιτυχίας δεδομένου ότι η αντίπαλος είναι μεν βαρβάτη αλλά όχι μεγαθήριο.

Είναι σημαντικό για την πράσινη ομάδα να παρουσιάσει στο πρώτο παιχνίδι προπονητικές ιδέες και προσαρμογές που δεν θα περιμένει ο αντίπαλος. Σε …συμβατική μάχη και παιχνίδι by the book ίσως οι αντίπαλοι έχουν το πάνω χέρι.

Θεωρητικά πάντα μα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι για χρόνια δουλεμένοι και η Ευρώπη δεν τους είναι άγνωστη συγκριτικά με τους περισσότερους παίκτες του τριφυλλιού που δεν την έχουν καν «μυρίσει» στη συντριπτική τους πλειοψηφία.

Είναι η στιγμή ο Ιβάν να στείλει τον Παναθηναϊκό στο επόμενο επίπεδο δοκιμάζοντας κάτι μη συμβατικό. Π.χ εκτός 11άδας τον Καρλίτος κι έναν επιπλέον μέσο στη θέση του. Ή τριπλέτα στην άμυνα με ενεργοποίηση Σάρλια ή Πούγγουρα στο πλευρό Μάγκνουσον-Σένκεφελντ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News