Παναθηναϊκός-Conference: Κρίνεται η έδρα - Έρχεται η UEFA για τη Λεωφόρο

Υψηλή ανταπόκριση, «γέμισε» η Λεωφόρος με Λαμία (pics)

Με το μυαλό στην ευρωπαϊκή επιστροφή του Παναθηναϊκού βρίσκονται άπαντες στην ομάδα, έχοντας κυκλώσει τα παιχνίδια του Europa Conference League για… ευνόητους λόγους, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και τη νέα σεζόν. Είναι πολύ σημαντικός ο τρίτος προκριματικός γύρος, εκεί θα πέσει όλο το βάρος στον Παναθηναϊκό. Κέρδισε έναν γύρο η ομάδα και ίσως πάει αργότερα η έναρξη της προετοιμασίας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι η αγωγή που έγινε από τους 59 φίλους του «τριφυλλιού» δεν θα μπλοκάρει το γήπεδο στον Βοτανικό, καθώς αφορά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ο Νικολογιάννης αποκάλυψε ότι μέσα στην εβδομάδα θα έρθει η UEFA για να κάνει αυτοψία στην Λεωφόρο, το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί εκεί και αν γίνουν τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα θα δώσει και τα άλλα παιχνίδια, εφόσον περάσει.

Ενώ χαρακτήρισε MVP των «πράσινων» τον Κώτσιρα, όχι μόνο για την ενέργεια του στην προσπάθεια του Σβαμπ αλλά για την συνολική του εικόνα στον τελικό του Κυπέλλου.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News