«Χτίζεται» το προφίλ του γενικού αρχηγού - Ποιος ο ρόλος του

Αλαφούζος σε Ντρεοσί: Μικρό το ράβε-ξήλωνε - Το κόστος της «μαύρης λίστας»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να ενισχύσει τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για αυτό το λόγο εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσληψης γενικού αρχηγού στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Sportday, το όλο θέμα ως σενάριο και ως προοπτική αρκετές φορές τον τελευταίο έναν με ενάμιση χρόνο. Τούτη τη φορά ωστόσο εξετάζεται πολύ πιο σοβαρά και σφαιρικά…

Θα πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα μπει στην ομάδα καθαρά ενισχυτικά χωρίς να παρεμβαίνει σε άλλα θέματα π.χ μεταγραφικά και θα συνδέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα με το διοικητικό.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα, επί του παρόντος δεν υπάρχει ακόμη κάποιος υποψήφιος ή κάποιο όνομα που να έχει παίξει σοβαρά καθότι χτίζεται ακόμη το προφίλ και ο ακριβής ρόλος του προσώπου που θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News