Παναθηναϊκός: Χρειάζεται τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ για ανανεώσεις

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 94-83 (Highlights/vid)

Αρκετά περισσότερα χρήματα από το περσινό μπάτζετ θα πρέπει να διαθέσει ο Παναθηναϊκός αν ανανεώσει τα τέσσερα συμβόλαια που λήγουν, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχω την αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια καλύτερη ομάδα από την περσινή, γιατί έχει μάθει από τα λάθη του και θα έχει ελαφρώς αυξημένο μπάτζετ. Πάντως αν γίνουν οι τέσσερις ανανεώσεις (Μήτογλου, Παπαπέτρου, Χεζόνια και Νέντοβιτς), συν την προβλεπόμενη αύξηση στο συμβόλαιο του Παπαγιάννη, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ επιπλέον σε σχέση με την περασμένη σεζόν», τόνισε.

«Με τον Μήτογλου έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις, του Παπαπέτρου πάει πιο πίσω γιατί θα κάνει πρώτα την επέμβαση στο γόνατο. Σίγουρα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για τον Ντίνο, αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει στον παίκτη ότι θέλει να τον κρατήσει. Όπως τα καταλαβαίνω, για τη νέα σεζόν αν μείνουν Παπαπέτρου, Μήτογλου και με την αύξηση για τον Παπαγιάννη, θα θέλει τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ», πρόσθεσε.

Ακούστε όσα είπε:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News