Παναθηναϊκός-Χουάνκαρ: Αύξηση αποδοχών για παραμονή

Χουάνκαρ: «Πρώτα το Κύπελλο και μετά η παραμονή μου!»

Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με το πρόσημο για το «τριφύλλι» να είναι άκρως θετικό με ιδανικό φινάλε.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην Ευρώπη (θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Conference League στις 4 Αυγούστου), κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας και πλέον η διοίκηση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του δουλεύουν για την επόμενη μέρα, με τον σχεδιασμό να αρχίζει.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Χουάνκαρ με τον Παναθηναϊκό έως το 2024.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ατζέντη του Ισπανού στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ οι πράσινοι ξεκίνησαν τα τελευταία 24ωρα τον νέο κύκλο διαπραγματεύσεων μαζί του για την ανανέωση του 32χρονου μπακ και πλέον οι δύο πλευρές είναι κοντά στο deal, σύμφωνα με τη Sportday.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν ακόμη πιο έντονα τις επόμενες ημέρες με τις ανταλλαγές των σχετικών email κι είναι πολύ πιθανό ως το τέλος της εβδομάδας να υπάρχει οριστική εξέλιξη με την απάντηση της πλευράς του Χουάνκαρ η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική.

Θα υπάρξει μία λογική αύξηση των αποδοχών του Χουάνκαρ (έπαιρνε 270.000 ευρώ), μαζί με μπόνους συμμετοχών και στόχων εντός του οικονομικού πλαισίου που έχει οριοθετήσει το κλαμπ, τονίζει το δημοσίευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News