Παναθηναϊκός - Χίμκι Live Streaming | Euroleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Χίμκι Live Streaming

Παναθηναϊκός – Χίμκι Live Streaming | Panathinaikos – Khimki Live Streaming

Παναθηναϊκός – Χίμκι Live Streaming: Με το.. δεξί ο Κάτας στο ΟΑΚΑ!

Την ευκαιρία να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του έχει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την Χίμκι στο ΟΑΚΑ για την  21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας(21/1-21.00).

Ο Όντετ Κάτας διαπίστωσε με το καλημέρα τη δύσκολη δουλειά που έχει αναλάβει στον Παναθηναϊκό, καθώς το ντεμπούτο του συνδυάστηκε από την ήττα στην Τουρκία, από την φορμαρισμένη και ενισχυμένη Φενέρμπαχτσε.

Panathinaikos – Khimki Live Streaming

Βέβαια ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα στην Τουρκία, σε σχέση με την ουραγό Χίμκι είναι διαφορετικός. Κάτι που σημαίνει ότι οι πράσινοι δεν έχουν καμία δικαιολογία στο συγκεκριμένο ματς, όπου θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα που θα ανεβάσει την ομάδα στο 7-13 και θα αφήσει υποσχέσεις. Είναι ενδεικτικό της προσέγγισης του αγώνα ότι η νίκη του Παναθηναϊκού έχει απόδοση 1.53, ενώ αν το τριφύλλι προηγείται από το ημίχρονο και νικήσει το ματς τότε προσφέρει 2.10.

Ο Παναθηναϊκός δε θα έχει ούτε αυτή τη φορά τον αρχηγό του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο αρχηγός έχασε τα δύο ματς της περασμένης εβδομάδας. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Νέντοβιτς θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και θα είναι μπροστάρης στο σκοράρισμα. Αν στο παιχνίδι σημειωθούν μέχρι 165 πόντοι στο σύνολο(under 165.5) τότε πληρώνει 2.35.Live Streaming Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Χίμκι Live Streaming

Η Χίμκι μετρά μόλις δύο νίκες και 18 ήττες έχοντας παίξει όλα τα ματς ως τώρα. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από αυτή τη κακή παρουσία, οι Ρώσοι διέκοψαν τη συνεργασία του με τον Ρίμας Κουρτινάιτις και προπονητής της ομάδας είναι πλέον ο μέχρι πρωτινός βοηθός του, Αντρέι Μάλτσεφ. 

Από το 2017 που η Χίμκι επέστρεψε στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός την έχει νικήσει στο ΟΑΚΑ και τις τρεις φορές. Στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν οι πράσινοι είχαν κάνει το διπλό στην Μόσχα 66-68.

Συμπερασματικά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Χίμκι είναι μια ευκαιρία για καλή εμφάνιση, νίκη και τόνωση της ψυχολογίας. Οτιδήποτε διαφορετικό θα αποτελέσει «τρικλοποδιά» στα σχέδια του Κάτας που προσπαθεί να αφυπνίσει την ομάδα και θέλει να επιστρέψει με νίκη ΟΑΚΑ. Στη περίπτωση που ο Παναθηναϊκός σκοράρει 86 ή και περισσότερους πόντους(over 86.5), αυτό έχει απόδοση στοιχηματικά 1.89.

Παναθηναϊκός – Χίμκι Στοίχημα στοίχημα

Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει περίπου 1,2 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 80 πόντους χοντρικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναϊκός – Χίμκι Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Χίμκι

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News