Παναθηναϊκός - Χίμκι Live Streaming

Παναθηναϊκός - Χίμκι Live Streaming

Παναθηναϊκός – Χίμκι Live Streaming

Παναθηναϊκός - Χίμκι Live Streaming

  • 27/09/2018 – 21:30
  • ΟΑΚΑ
  • Cosmote Sport 4HD

Ξεκινά την Πέμπτη (27/09) το 1ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο.

Η ιστορική στιγμή έφτασε. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τιμά τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου με ένα σπουδαίο τουρνουά, που ξεκινά σήμερα (27/9) με δύο μεγάλα φιλικά και εκδηλώσεις που θα μείνουν αξέχαστες!

Όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού θα είναι στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και να ζήσει από κοντά όλες αυτές τις σπουδαίες στιγμές. Η ομάδα ποδοσφαίρου, όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη καθώς και πλειάδα παλαίμαχων αθλητών θα πάρουν από νωρίς τη θέση τους στις εξέδρες του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα, αρχής γενομένης από τις 20.15, θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αποκορύφωμα αυτών, θα είναι τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου, που από αύριο (27/9) στις 20.30 θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ! Επίσης, όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αποτίσουν, με τον δικό τους τρόπο, φόρο τιμής στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.Εξάλλου, σε συνεργασία με την Adidas, θα παρουσιαστεί επίσημα η εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Υπενθυμίζεται πως όλα τα έσοδα από το τουρνουά, τόσο από πλευράς εισιτήριων, όσο και από τις πωλήσεις του PAOSHOP, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω του Ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis

18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ

21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Χίμκι

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός

20.30: Τελικός»

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4HD

Παναθηναϊκός – Χίμκι Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/27_9_2018_20_00_panathinaikos_khimki/486-1-0-9406

Παναθηναϊκός – Χίμκι Live Streaming

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News