Παναθηναϊκός - Χίμκι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Θα άρεσε και στον Κάτας - Νίκη με ραψωδία Νέντοβιτς

Το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στο β΄ γύρο της Ευρωλίγκα δίνει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέναντι στη ρωσική Χίμκι.

Παναθηναϊκός – Χίμκι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Χίμκι κανάλι ώρα: Το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στο β΄ γύρο της Ευρωλίγκα δίνει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέναντι στη ρωσική Χίμκι.

Χωρίς τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ιωάννη Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να κάνει το 2/2 τη φετινή σεζόν απέναντι στη Χίμκι. Στο πρώτο ματς της Ρωσίας οι «πράσινοι» είχαν πάρει το ροζ φύλλο αγώνα νικώντας με 79-77.

Παράλληλα, ο Όντεντ Κάτας θα δώσει το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς στο ΟΑΚΑ ως προπονητής του Τριφυλλιού.

Εκτός μάχης για τους φιλοξενούμενους είναι οι Αλεξέι Σβεντ, Γιάνις Τίμα, Ντέβιν Μπούκερ και Ιγκόρ Βιάλτσεφ, ενώ ήδη εδώ και καιρό έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Γκρεγκ Μονρό και Γιόνας Γερέμπκο.

Παράλληλα, ο Αμερικανός φόργουορντ ανέφερε τί πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει τους «αλλαγμένους» Ρώσους, ενώ στάθηκε και στην διάρκεια που πρέπει να έχει το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γουάιτ:

Για το ματς με την Χίμκι: «Η ομάδα τους ξεκινά με τον Σβεντ. Στο τελευταίο ματς με τη Φενέρ κάναμε λάθη που οδήγησαν σε εύκολους πόντους τον αντίπαλο. Πρέπει να το φτιάξουμε αυτό και να παίξουμε καλή άμυνα».

Για την αλλαγή προπονητή στην Χίμκι: «Κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, η ομάδα δοκιμάζει νέα σχήματα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να καταλάβουμε πως μπορούν να παίξουν διαφορετικά με τον νέο προπονητή και να είμαστε έτοιμοι».

Για τον Όντεντ Κάτας: «Προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του αμυντικά κι επιθετικά. Έχει τις ιδέες, πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει να και να τα βγάλουμε στο γήπεδο».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να παίζουμε καλά σε όλο το διάστημα ενός ματς. Πρέπει να καταλάβουμε πως ποτέ δεν τελειώνει ένα ματς, είτε νικάς είτε χάνεις και να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD στις 21:00. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News