Παναθηναϊκός: Χάθηκε το πνεύμα της... συμμορίας

Παναθηναϊκός: Χάθηκε το πνεύμα της... συμμορίας

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί τεράστια απογοήτευση τη φετινή σεζόν. 

Δεν εξετάζουμε το ρεκόρ του σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα. Η ομάδα στο 90% των επίσημων αγώνων της δεν έχει δείξει καμία κατεύθυνση.

Υποτίθεται ότι η σύγχρονη γενιά Ελλήνων προπονητών (στην τάξη τους ανήκουν Βόβορας και Πρίφτης) πρεσβεύει συγκεκριμένες αρχές αλλά η άλλοτε ομάδα-μοντέλο δεν έχει εμφανίσει σε σταθερή βάση στα παιχνίδια της καμία από αυτές.

Παίζει βιαστικά, άναρχα, με μεγάλη έμφαση στον αυτοσχεδιασμό, χωρίς αρχές. Υπάρχουν και χειρότερα. Δεν απλώνει τις άμυνες της με αποτέλεσμα να γίνεται ευάλωτη τόσο στο ζωγραφιστό όσο και στην περιφέρεια.

Δεν γίνεται δυο χρόνια τώρα ο Σαντ Ρος , ο Παπαπέτρου και ο Παπαγιάννης να τρέχουν να μπαλώνουν τρύπες και στο τέλος να τα ακούνε και από πάνω ως τα μεγαλύτερα προβλήματα (!!!) του έμψυχου δυναμικού.

Το τριφύλλι έχει χάσει τη σκληράδα και τον τσαμπουκά της …συμμορίας που έβγαζε στο παρκέ επί Αργύρη Πεδουλάκη που βλέποντας τις καταστάσεις σίγουρα θα τον έχει πιάσει απελπισία. Ούτε θυμόμαστε στην ιστορία των ντέρμπι με δαύτους πότε ήταν η τελευταία φορά που μετρούσες πέντε σερί ήττες.

Το χειρότερο είναι πως το σερί ενδεχομένως να αυξηθεί υπέρ των άλλων.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News