Παναθηναϊκός - Χάποελ Μπερ Σεβά: Η ενδεκάδα του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Χάποελ Μπερ Σεβά: Η ενδεκάδα του Τριφυλλιού

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και να παίξουν σε αγώνα, για πρώτη φορά μετά τη διακοπή πρωταθλήματος (13 Νοεμβρίου), θα έχουν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά (12:00, COSMOTE SPORT 1HD) στο πρώτο τους φιλικό ματς επί κυπριακού εδάφους.

Το ματς θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Πέγειας, στο οποίο προπονείται το «τριφύλλι» και θα είναι ανοιχτό για τον κόσμο. Άλλωστε οι φίλοι της ομάδας στην Κύπρο έχουν δώσει ραντεβού από νωρίς στον σύνδεσμο της Πάφου και στη συνέχεια θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου για να στηρίξουν τον αγαπημένο τους Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Ιωαννίδης και Κουρμπέλης.

Δείτε την πράσινη ενδεκάδα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News