Παναθηναικος - Μπαγερν Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (22/3)

Παναθηναικος - Μπαγερν Live Streaming

Παναθηναικος – Μπαγερν | Panathinaikos – Bayern Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (21:00), στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague με στόχο να δώσει απαντήσεις. Παναθηναϊκός-Μπάγερν με το τζάμπολ στις 21:00.

Οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν διαφορετικούς στόχους στη διοργάνωση, όμως διψούν για το ροζ φύλλο.  Το «τριφύλλι» (7-20), μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (101-73), φιλοδοξεί να απομακρύνει την «γκρίνια» και να ρίξει βάλσαμο στις πληγές του. Η διοίκηση, ο προπονητής Δημήτρης Πρίφτης και αρκετοί παίκτες δέχονται κριτική.

Το ζητούμενο είναι οι «πράσινοι» να ανακτήσουν τη χαμένη τους ψυχολογία. Και παράλληλα να πετύχουν τον μίνιμουμ στόχο που είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης στην βαθμολογία της Euroleague. Το πρώτο σημάδι αντίδρασης μετά τις τρεις σερί ήττες στην Euroleague ήρθε από τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη νίκη με 64-88 κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο. Οι Μέικον, Νέντοβιτς πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.

Η Μπάγερν (12-13) έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αφού διεκδικεί με αξιώσεις είσοδο στην οκτάδα των playoffs της Euroleague. Μειονέκτημα για τους Βαυαρούς αποτελεί η αγωνιστική απραξία. Τελευταία φορά αγωνίστηκαν στη BBLστις 8 Μαρτίου με την Βόννη και στην Euroleague στις 4 Μαρτίου με τον Ολυμπιακό.

Και στα δύο παιχνίδια ηττήθηκαν παρουσιάζοντας αρκετές αδυναμίες στην άμυνα, ενώ έκτοτε ταλαιπωρήθηκαν από αρκετά κρούσματα κορωνοϊού. «Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, όμως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτές. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει στο παρελθόν καλή εμφάνιση», τόνισε ο Τρινκέρι.EuroLeague Live Streaming

Παναθηναικος – Μπαγερν Live Streaming: Τι είπε ο Πρίφτης

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο Παναθηναϊκός στο παρκέ: «Πρέπει να την δούμε καταρχήν. Πρέπει να αντιδράσουμε. Το βασικό είναι να σταματήσουμε να έχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα, όπου εμφανιζόμαστε πολύ καλοί σε δύο δεκάλεπτα και πολύ κακοί σε ένα. Και δεν είναι μόνο τα ματς του Ολυμπιακού, είναι του Κυπέλλου, στη Λάρισα, χθες στην Κολοσσό, που εμφανιζόμαστε με δύο διαφορετικά πρόσωπα. Υπάρχουν κάποιες εξηγήσεις σε αυτό. Έχουν να κάνουν και με τον τρόπο που προσεγγίζουμε το παιχνίδι, που θα πρέπει να το διορθώσουμε. Αλλά υπάρχουν και κάποιες δομικές δυνατότητες ή μη που έχουμε, οι οποίες δεν μπορούν να αλλάξουν. Ειδικά όταν λείπουν και κάποιοι παίκτες.

Δηλαδή για να το κάνω πιο συγκεκριμένο υπάρχουν μερικά σχήματα που δεν μπορούν αμυντικά να ελέγξουν τον ρυθμό από την άμυνα. Αλλά ταυτόχρονα έχεις πλεονέκτημα στην επίθεση. Επίσης, λείπει ο Γιόβιτς και δεν έχουμε έναν άνθρωπο που να είναι αμιγώς πόιντ γκαρντ και να κοντρολάρει τον ρυθμό και το παιχνίδι. Αυτά τα έλεγα ότι είναι δομικά στοιχεία που δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε. Αλλά προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε στο παιχνίδι».

Για το τι θέλει να δει στη συνέχεια και ενόψει τον πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος: «Ελπίζουμε ότι θα είμαστε τουλάχιστον υγιείς σε κάποια βασικά κομμάτια της ομάδας. Ώστε να εμφανιστούμε μέσα στα πλέι οφ με ένα ισορροπημένο και το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Αυτό δεν μπορούμε να το προκαθορίσουμε, γιατί όλο κάτι προκύπτει, μέσα στην χρονιά προέκυψαν πολλά προβλήματα. Σαφώς όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, αλλά εμάς με το ρόστερ που έχουμε μας έχουν επηρεάσει παραπάνω».

Παναθηναικος – Μπαγερν Live Streaming: Στόχος η σταθερότητα

Για το αν σκέφτεται το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό: «Όχι αυτό το είπα χάρη λόγου. Ρωτήθηκα για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι μετά από σχεδόν ένα μήνα. Και απάντησα πως δεν μπορώ να το σκέφτομαι ακόμα γιατί υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα παιχνίδια. Και σίγουρα έχω το μυαλό μου στο προηγούμενο παιχνίδι. Γιατί κάνοντας μία αναφορά στον αθλητικό εγωισμό που όλοι έχουμε ή θα έπρεπε να έχουμε και σαφώς δεν μπορούσε το ξεχάσουμε.

Θα πρέπει να είναι αυτό ένα σημείο αναφοράς που έγινε στο ΣΕΦ για να είμαστε πιο ισοροπημένοι, πιο σταθεροί  και πιο δυνατοί. Το τι γίνεται στο μυαλό του καθενός δεν μπορείς να το ξέρεις. Αλλά εγώ βλέπω ότι όλοι οι παίκτες έχουν ενοχληθεί και μας πειράζει και θα προσπαθήσουμε. Το θέμα είναι να έχουμε το ρόστερ αυτό που θα το κάνει πιο δυνατό και περισσότερες και καλύτερες προϋποθέσεις».

Για το επόμενα παιχνίδια στην Euroleague: «Είναι αγώνες επιβίωσης γιατί και αύριο θα κατέβουμε με απουσίες. Μποορεί να είναι και ο Αβδάλας, δεν ξέρω αν θα είναι ο Μποχωρίδης μέσα. Έχουμε έλλειψη στα γκαρντ, το παιχνίδι θα το παίξουν στον άσσο ο Μέικον, ο Σαντ Ρος και ο Νέντοβιτς. Προφανώς θα επιστρατευτούν κάποια σχήματα που τα είδατε στο ματς με τον Ιωνικό. Αλλά και χθες και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Παναθηναικος – Μπαγερν Live Streaming: Πεισμωμένος ο Νέντοβιτς

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά το ΣΕΦ και το φινάλε της σεζόν στην Euroleague: «Πρέπει να αντιδράσουμε. Είναι σημαντικό να δείξουμε αντίδραση τους επόμενους δύο μήνες. Στην Euroleague παίζουμε χωρίς πίεση, πιο ήρεμοι. Όχι “χαλαροί”, αλλά χωρίς πίεση. Πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο».

Για τις απουσίες του «τριφυλλιού» και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι»: «Κάποιοι παίκτες παίζουν σε διαφορετικές θέσεις για να καλύψουν αυτά τα κενά. Τον τελευταίο μήνα δεν έχουμε κάνει δύο φυσιολογικές προπονήσεις. Δεν μπορούμε να παίξουμε 5vs5. Όμως, είναι αυτό που είναι, το έχουμε συνηθίσει. Πρέπει να προσαρμοστούμε και όλοι να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά».

Για το αν η ποιοτική «απόσταση» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αντικατοπτρίζεται στους 28π. διαφοράς του ΣΕΦ: «Όχι, όχι δεν είναι αυτή η απόσταση. Θα έχουμε πολλά ματς απέναντί τους μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αν φτάσουμε σε αυτούς τους αγώνες με υγιείς παίκτες και αν βρεθούμε σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες».

Παναθηναικος – Μπαγερν: Θετική παράδοση

Η αλήθεια είναι ότι οι Βαυαροί μέσα στο ΟΑΚΑ κι απέναντι στον Παναθηναϊκό φεύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι παραδοσιακά στην Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» από τη σεζόν 2014/15 μετράνε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Υπενθυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και οι παίκτες του Τρινκέρι επικράτησαν με 81-78 στις λεπτομέρειες, με την διαιτησία να βάζει το χεράκι της.

Παναθηναικος – Μπαγερν Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα με ένα κλικ εδώ

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/22_3_2022_21_00_panathinaikos_bayern_munich/486-1-0-25932

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News