Παναθηναϊκός - Μπάγερν Live Streaming | Euroleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Live Streaming

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Live Streaming | Panathinaikos – Bayern Live Streaming

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Live Streaming:Τώρα είναι τελικός!

Χωρίς δεύτερες σκέψεις  και επικεντρωμένος στη νίκη θα πρέπει να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπάγερν για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Panathinaikos – Bayern Live Streaming

Να γυρίσει το τσιπάκι και να ξεχάσει όσα προηγήθηκαν τον τελευταίο μήνα θέλει ο Παναθηναϊκός, που βρέθηκε από το ρεκόρ 2-2 στα τέλη Οκτωβρίου, στο 2-6 έναν μήνα αργότερα.

Θα πει κανείς ότι το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών ήταν  δύσκολο, όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά… Ο φετινός Παναθηναϊκός περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά είναι ομάδα που στηρίζεται στην άμυνα, δε γίνεται λοιπόν να δέχεται 93 πόντους από τη Βαλένθια και 95 από την Μπασκόνια…

Πρώτο ζητούμενο  για το τριφύλλι στην αναμέτρηση με τον πολύ επικίνδυνη φέτος Μπάγερν είναι η άμυνα. Η ανάγκη του Παναθηναϊκού είναι τόσο μεγάλη για τη νίκη που είναι αναγκασμένος να κρατήσει το συνολικό σκορ του αγώνα χαμηλά. 

Οι πράσινοι θα έχουν μια απουσία από το ρόστερ τους, καθώς ο Φόστερ  είναι τραυματίας και δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τους Γερμανούς. Εδώ που έχουμε φτάσει όμως οι παρόντες πρέπει να τα δώσουν όλα και να επιστρέψει το τριφύλλι στις νίκες!  Live Streaming Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Live Streaming

Βέβαια η φετινή Μπάγερν είναι σκληρό καρύδι και πραγματοποιεί πορεία για πλέι οφ. Είναι στο 7-3 και έχει κάνει κάποιες σπουδαίες νίκες, όπως αυτή με την Εφές στην Τουρκία. Τη περασμένη αγωνιστική πάντως ηττήθηκε στον Μόναχο από την ΤΣΣΚΑ  89-81.

Η προϊστορία είναι ξεκάθαρα με τον Παναθηναϊκό που έχει μόνο νίκες όταν υποδέχεται τους Βαυαρούς και αν θέλει να ηρεμήσει πρέπει να το ξανακάνει, σε ένα ματς που για την ομάδα του Βόβορα είναι τελικός…

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Στοίχημα στοίχημα

  • Το under 158.5 πόντοι «πληρώνει» 1.89
  • Σε απόδοση 1.92 συναντάμε τον άσσο του Παναθηναϊκού

Έστω και οριακά, φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει περίπου 2 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 79 πόντους χοντρικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Μπάγερν

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News