Παναθηναικος - Μπασκονια Live Streaming | Panathinaikos - Baskonia

Παναθηναικος - Μπασκονια Live Streaming

Παναθηναικος – Μπασκονια Live Streaming

Παναθηναικος – Μπασκονια Live Streaming

Παναθηναϊκός και Μπασκόνια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ (21:00), για την 23η στροφή της Euroleague. Ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Panathinaikos – Baskonia Live Streaming

Το «τριφύλλι» μεσοβδόμαδα δεν αγωνίστηκε με την Ζαλγκίρις λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης που έπληξε την Αττική. Έτσι, οι «πράσινοι» στο τελευταίο δείγμα γραφή τους, εμφάνισαν βελτιωμένη εικόνα και κοίταξαν στα μάτια την Εφές χάνοντας (82-81). Ένα ακόμη ματς στο τελευταίο σουτ της αναμέτρησης.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4-15. Πλέον, φιλοδοξούν μετά από 5 σερί ήττες -και 3 διαδοχικές στο ΟΑΚΑ- να πάρουν το «ροζ φύλλο» αγώνα. Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» δεν έχουν πλέον στο ρόστερ τον Κέντρικ Πέρι, ο οποίος αποδεσμεύτηκε και θα συνεχίσει στην Μπούντουτσνοστ.

Σταδιακά θα αγωνιστεί ο νιόφερτος Στέφαν Γιόβιτς, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό. Εκτός μάχης και αυτή την εβδομάδα έμεινε ο Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Ντάριλ Μέικον και Νεμάνια Νέντοβιτς, με την συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή.panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Μπασκονια Live Streaming

«Με τη φυγή του Πέρι, είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή του Γιόβιτς, όμως η ενσωμάτωσή του θα πρέπει να γίνει με προοδευτικό τρόπο. Έχουμε κάποιες μέρες απραξίας, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό που είναι η νίκη. Ο Παπαγιάννης δεν θα παίξει, το πιθανότερο να μην παίξει ούτε ο Μέικον. Η Μπασκόνια έχει αλλάξει, στηρίζει πολλά στον Μπάλντγουιν και είναι σε καλό φεγγάρι, καθώς νίκησαν πρόσφατα και την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Η Μπασκόνια με 7-13 βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας και αναζητεί ένα θαύμα για να μπει στο κόλπο της οκτάδας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ισπανοί θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα. Εκτός των άλλων θέλουν να βελτιώσουν την απογοητευτική εικόνα (2-8) που παρουσιάζουν όταν παίζουν μακριά από το σπίτι τους.

Ο Μπάλντγουιν και ο Γκεντράιτιτς είναι τα πολυτιμότερα όπλα του Σπάχια, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Τάντας Σεντεκέρσκις που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μπασκόνια στις πέντε τελευταίες επισκέψεις στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μετράει 4 ήττες και μόλις μια νίκη (πέρυσι 82-97).

Παναθηναικος – Μπασκονια Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Μπασκονια

Παναθηναικος – Μπασκονια Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News