Παναθηναικος - Μπασκονια καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 11/11

«Ντου» οπαδών στα social της Ευρωλίγκα με «σκληρά» σχόλια!

Παναθηναικος – Μπασκόνια καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 7ης αγωνιστικής της Euroleague

Αποφασισμένος να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη είναι ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια για την 7η αγωνιστική της Euroleague! Οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί. Μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες στο «σπίτι» τους απέναντι σε Ρεάλ, Μονακό και Παρτιζάν θέλουν να «χαμογελάσουν» ξανά και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση (1-5).

Η Μπασκόνια σε αυτές τις 6 στροφές της Euroleague είναι η ευχάριστη έκπληξη! Μάλιστα, με 4-2 πρωταγωνιστεί στην κορυφή της βαθμολογίας και παίζει ελκυστικό μπάσκετ. Ο προπονητής Χουάν Πεναρόγια έχει δημιουργήσει μια ομάδα που αποδίδει επιθετικό μπάσκετ και τρέχει ακατάπαυστα. Ειδικά όταν βρει ρυθμό μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasport PrimeHD.

Χωρίς Χομς η Μπασκόνια, «πράσινη» η παράδοση

Χωρίς τον Ντάλτον Χομς θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ η Μπασκόνια. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, όπως ενημέρωσε η Μπασκόνια, δεν ταξίδεψε στην Αθήνα με την αποστολή της ομάδας λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο, που τον έθεσαν εκτός και της πρόσφατης αναμέτρησης στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Ρεάλ Μπέτις.

Ο Χομς, που έχει φέτος στην Ευρωλίγκα 7,7 πόντους και 3,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, θα συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείεας του προκειμένου να επιστρέψει υγιής στα παρκέ.

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε «πράσινο» φόντο, αφού ο Παναθηναϊκός από το 2018 μετράει 4 νίκες και μόλις μια ήττα από την Μπασκόνια.

Πεναρόγια: «Δύσκολος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

O Χουάν Πεναρόγια μίλησε για το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στον Παναθηναϊκό και τα στοιχεία που μπορούν αναδείξουν τον νικητή. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του.

«Είναι μια ιστορική και πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, γνωρίζοντας ότι θα βρούμε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει, σε έναν διαφορετικό ρυθμό . Αυτό θα είναι το κλειδί, όποιος καταφέρει να επιβάλει το στυλ παιχνιδιού του».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News