Παναθηναϊκός: Bάσει όσων έχει πει ο master Πιτίνο!

Παναθηναϊκός: Bάσει όσων έχει πει ο master Πιτίνο!

Βάσει όσων είπε ο master Ρικ Πιτίνο για τον παίκτη που είχε μαζί του στο κολλέγιο, ο Πέιτον Σίβα μπορεί να αποδώσει στο δικό μας μπάσκετ.

Έχει τα εργαλεία για να το κάνει (έξυπνος παίκτης ομάδας, καλά αθλητικά προσόντα).

Για τον Παναθηναϊκό που σχεδιάζεται από τον Αργύρη Πεδουλάκη παιδιά που βάζουν το εγώ κάτω από το εμείς αποτελούν θεμέλια για τη διατήρηση των υψηλών αμυντικών στάνταρντ που κυνηγάνε οι ομάδες του συγκεκριμένου ανθρώπου κάθε χρόνο.

Τα καλύτερα χρόνια του Σίβα ίσως να βρίσκονται στο παρελθόν, όμως αυτό δένει με τη κατάσταση στο ρόστερ των πράσινων που στην παρούσα κατάσταση δε ψάχνουν αθλητή που θα καταδυναστεύσει τα λεπτά της θέσης «1» αλλά ένα ποιοτικό γκαρντ με χιλιόμετρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που θα συμπληρώσει το πρότζεκτ μαζί με Σαντ Ρος -Μέικον που κατά περίσταση αγωνίζονται σε ρόλο κουμανταδόρου δίχως κανείς τους να θεωρείται μετρ στο κατέβασμα μπάλας και στο τάισμα των συμπαικτών του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News