Παναθηναικος - Μπαρτσελονα Live Streaming | Panathinaikos - Barcelona

Παναθηναικος - Μπαρτσελονα Live Streaming

Παναθηναικος – Μπαρτσελονα Live Streaming

Παναθηναικος – Μπαρτσελονα Live Streaming

Σπουδαίο ματς υπόσχονται το βράδυ της Πέμπτης (21:00), Παναθηναϊκός και Μπατσελόνα στο  στο πλαίσιο της 16η αγωνιστικής της Euroleague.

Panathinaikos – Barcelona Live Streaming

Το «τριφύλλι» έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση, αφού θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στο πανάκριβο ρόστερ των Καταλανών. Φυσικά και την ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη την Τρίτη παρουσίασαν το γνωστό τους κακό πρόσωπο μακριά από το ΟΑΚΑ και ηττήθηκαν (75-54) από την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Οι Παπαγιάννης, Παπαπέτρου και Σαν Ρος έμειναν σε ρηχά νερά με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να ολοκληρώσει το ματς με απογοητευτικά ποσοστά στην επίθεση. Παράλληλα, παρέμεινε στη 17η θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ (4-11) και χωρίς εκτός έδρας νίκη.

«Κάναμε απογοητευτική 3η περίοδο και αυτό μας στοίχισε. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο με καλές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Διότι μας περιμένει άμεσα δύσκολο ματς με την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης.  Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Μπαρτσελονα Live Streaming

Ωστόσο δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι οι «πράσινοι» στο σπίτι τους μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Κοιτώντας οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο σερί νίκες στο ΟΑΚΑ απέναντι σε Ζενίτ και Άλμπα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάριλ Μέικον.

Η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με σερί 13-2 και 8 διαδοχικές νίκες δεν αστειεύεται. Η πολύ αναμενόμενη επιστροφή του Νικ Καλάθη στο ΟΑΚΑ αναβλήθηκε εκ νέου, αφού ο πρώην σταρ του Παναθηναϊκού είναι τραυματίας. Παράλληλα, «νοκ άουτ» για τους Καταλανούς είναι και οι Χίγκινς, Αμπρίνες.

Κάτι που σημαίνει ότι οι Λαπροβίτολα και Γιακουμπάιτις θα αναλάβουν περισσότερες πρωτοβουλίες. Αυτό φάνηκε και την Τρίτη στη νίκη της Μπάρτσα μέσα στο Βελιγράδι με 69-76 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Η προϊστορία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ μας προϊδεάζει για ένα μεγάλο ματς. Οι «πράσινοι» έχουν να κερδίσουν από τη σεζόν 18/19 (76-70) και δεν θέλουν να τριτώσει το κακό καθώς οι Καταλανοί την τελευταία διετία μετράνε ισάριθμες νίκες (81-92, 77-85).

Παναθηναικος – Μπαρτσελονα Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Μπαρτσελονα

Παναθηναικος – Μπαρτσελονα Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News