Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Άλμπα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα ψάχνει το restart ο Παναθηναϊκός απόψε…

Την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, Μπαρτσελόνα, υποδέχεται απόψε (2/3, 21:00) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός. Με ρεκόρ 18-8 οι «μπλαουγκράνα» αποτελούν μια από τις ποιοτικότερες ομάδες στη διοργάνωση.

Με την αύρα και εκτός απροόπτου και τη βοήθεια του Super Μάριο Χεζόνια, ο Παναθηναϊκός επιδιώκει την επιστροφή στις νίκες. Το Τριφύλλι προέρχεται από τη νίκη επί του Άρη, σε ένα ματς που ο Μπρέι έκανε όργια πίσω από τα 6,75!

Το Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα μεταδίδεται τηλεοπτικά από το NovaSports 1HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Κάτας για Μπαρτσελόνα

«Θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε τον ρυθμό, με διαφόρων ειδών άμυνες. Έχει πολλά επιθετικά όπλα. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βγούμε στο γήπεδο επιθετικά. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ και να αποφύγουμε να δεχθούμε κάποιους εύκολους πόντους από τέτοιες καταστάσεις. Να αμυνθούμε στο low post σωστά. Έχουμε μόνο μια προπόνηση για να δουλέψουμε σε όλα αυτά και να προετοιμάσουμε το πλάνο μας.

Άλμπα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Μας λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, θα παίξουμε με διαφορετικές πεντάδες. Αντιμετωπίσαμε επιθετικά προβλήματα στον προηγούμενο αγώνα της EuroLeague, ελπίζω πως τώρα θα είμαστε καλύτεροι στην εκτέλεση. Βλέπουμε πόσο θα βοηθήσει σε αυτό ο Μάριο (Χεζόνια). Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στη διοργάνωση, ειδικά όταν απέναντί σου βρίσκεται η Μπαρτσελόνα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News