Παναθηναϊκός: Αύξησε τις απαιτήσεις του, ανοιχτή η υπόθεση!

Η μεταγραφή που δεν έγινε πριν 15 μέρες - Πώς άλλαξαν τα δεδομένα

Διαφορά προέκυψε στο οικονομικό κομμάτι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αλεσάντρο Σεπφ στην τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών.

Ενώ στις προηγούμενες συναντήσεις είχε φανεί ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει, η πλευρά του Αυστριακού ανέβασε τις απαιτήσεις της από τις 700.000 στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η διαφορά βέβαια δεν είναι απαγορευτική και η υπόθεση παραμένει ανοικτή. Το θέμα είναι πόσο μπορεί να περιμένει ο Παναθηναϊκός αφού σε ένα μήνα η ομάδα θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Conference League.

Από την πλευρά του, ο Σεπφ εμφανίζεται αναποφάσιστος για δεύτερη φορά αφού έχει αρνηθεί ήδη μια πρόταση των Πρασίνων πριν 20 μέρες και ενδεχομένως να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι αν δεν αλλάξει την στάση του δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News