Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης

Νέα συνεργασία για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (pic)

Την ώρα που η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό μετά από τρία χρόνια έχει δρομολογηθεί, ο Αργεντινός ετοιμάζεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο 29χρονος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο ως το 2023 με ετήσιες αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ (1,5 εκατ. ευρώ στην τριετία), μαζί με ένα υψηλό πριμ υπογραφής που το οποίο αναμένεται πως θα φτάσει τις 300.000 ευρώ.

Το πριμ υπογραφής ήταν κάτι που είχε υποσχεθεί στον παίκτη ο Γιάννης Αλαφούζος, ώστε με αυτόν τον τρόπο να καλύψει ένα μέρος των χρημάτων που έχασε ο παίκτης, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Μαζατλάν.

Στο συμβόλαιο προβλέπονται και πολλά, μικρά μπόνους συμμετοχών, ομαδικών, αλλά κι ατομικών στόχων.

Αν τους «πιάσει» ο Βιγιαφάνιες, θα είναι σε θέση να αυξήσει τις αποδοχές του κατά 150.000 ευρώ ακόμη, προσεγγίζοντας τα 2 εκατ. ευρώ, στο σύνολο των απολαβών του στην τριετία.

Σε κάθε περίπτωση, ο μέσος όρος των ετήσιων αποδοχών του θα είναι πάνω από 600.000 ευρώ (στη Μαζατλάν έπαιρνε 850.000 Ευρώ το χρόνο), όντας ο πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News