Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Κέβιν Χέρβεϊ

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Χέιζ, στη λίστα ο Χέρβεϊ

Η μεταγραφή του Κέβιν Χέρβεϊ «ναυάγησε» στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στο «4».

Σε «ναυάγιο» οδηγείται η μεταγραφή του Κέβιν Χέρβεϊ στον Παναθηναϊκό! Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε έρθει σε συμφωνία με τους «πράσινους» από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ωστόσο η απόκτησή του δεν θα προχωρήσει τελικά.

Αυτός είναι ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή

Ο Χέρβεϊ έδειξε περίεργη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δεν υπέγραφε και έδειχνε να αλλάζει διαρκώς γνώμη παρότι υπήρχε αρχικά συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και κάπως έτσι το «τριφύλλι» εγκατέλειψε την περίπτωσή του.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βάλει μπρος το plan b για την ενίσχυση στο «4» και να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, με τον Δημήτρη Πρίφτη και το επιτελείο του να έχουν κάνει την προεργασία τους και να έχουν στο… μπλοκάκι τους ορισμένες εναλλακτικές επιλογές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News