Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ράντονιτς!

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ράντονιτς!

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποκάλυψε πως έχει εντοπίσει παίκτη που θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό, με τον Σαμπάζ Νέιπιερ να είναι ο εκλεκτός του.

Ο Νέιπιρ είναι 31 ετών, έχει ύψος 1.84μ. και πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα με την Ζενίτ, αλλά τραυματίστηκε στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου πέντε μήνες, δίχως να καταφέρει να βοηθήσει τη ρωσική ομάδα.

Στη συνέχεια, όταν επανήλθε, ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο Αμερικανός έφυγε για πατρίδα του.




Φέτος, μέχρι τώρα, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Μεξικού, έχοντας πολύ καλά στατιστικά με την Καπιτάνες. Συγκεκριμένα, σε 18 ματς (τελευταίο στις 20 Γενάρη) μέτρησε 16,7 πόντους και 4,6 ασίστ, με 40% στο τρίποντο.

Το 2014 ο Νέιπιερ έγινε πικ στο νούμερο 24 του Draft από τους Σάρλοτ Χόρνετς ενώ έχει σημειώσει 7.1 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ σε 354 αγώνες στο ΝΒΑ με τους Χιτ, Μάτζικ, Μπλέιζερς, Νετς, Τίμπεργουλβς και Ουίζαρντς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News