Παναθηναϊκός: Αυτοί πρέπει να μείνουν στο ρόστερ

Άλωσε το εξοχικό ο Παναθηναϊκός - Φάπα στον πελάτη

Το νταμπλ άφησε μια γλυκιά γεύση σε μια…περιπετειώδη σεζόν που όλοι προεξοφλούσαν το περασμένο καλοκαίρι.

Η ομάδα πήρε ξανά τις κούπες της και η οικονομία που έκανε δεν της στοίχισε. Πέραν του Καλάθη, του Ντεσον και του Ταϊρίς Ράις, ο Παναθηναϊκός έχασε παίκτες που πέρσι ελάχιστη επιρροή είχαν στο παιχνίδι του. Φαινόταν απίθανο να προσφέρει ο Ζακ Όγκαστ λιγότερα από τον Ίαν Βουγιούκα ή ο Λευτέρης Μποχωρίδης από τον Νίκο Παππά.

Π.χ οι 3,4 πόντοι και τα 15 λεπτά συμμετοχής του Ουέσλεϊ Τζόνσον κόστισαν στον Παναθηναϊκό πάνω από 700 χιλιάρικα, ενώ ο Λεωνίδας Κασελάκης τα έδωσε …τζάμπα.

Μέσα σε ένα καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός στρατολόγησε αθόρυβα δίπλα σε Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Μήτογλου τέσσερα δυνάμει μέλη της Εθνικής ομάδας (μαζί με τον Καλαϊτζάκη), ενισχύοντας τον εγχώριο πυρήνα του.

Γι αυτό θα είναι σημαντικό να ανανεώσουν οι γηγενείς και να μην φύγουν από το ΟΑΚΑ παιδιά σαν τους Κασελάκη, Μποχωρίδη, Καλαϊτζάκη που έδειξαν ότι ως συμπληρωματικοί σε έναν Παναθηναϊκό με κομμένο μπάτζετ μια χαρά μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News