Παναθηναϊκός: «Αυτό είναι το "βιογραφικό" του αντι-Μπόλονι»

«Δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα!»

Μια όσο το δυνατόν ασφαλέστερη επιλογή για την τεχνική ηγεσία θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στόχος είναι ο προπονητής που θα έρθει να έχει πλούσιο βιογραφικό, με τίτλους και πορείες, ώστε να έχει η επιλογή του το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να έρθει ένας προπονητής σαν τον Ζαρντίμ, με τόσο υψηλό κασέ και σε μια ομάδα που δεν θα παίξει Ευρώπη. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να συζητάμε για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν μπορώ να είμαι απόλυτος για τίποτα», τόνισε.

Όσο για το ποιος θα κάνει την επιλογή; «Την τελική απόφαση για προπονητή θα πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον Ντρεοσί, ο οποίος αν παραμείνει θα κάνει την εισήγησή του. Όμως ο τελευταίος λόγος ανήκει στον μεγαλομέτοχο. Αν υπάρχει τεχνικός διευθυντής, καλό θα ήταν ο προπονητής να αποτελεί επιλογή του με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης».

Τέλος, αναφέρθηκε σε έναν από τους λόγους της άμεσης απομάκρυνσης του Λάζλο Μπόλονι. «Είχε τσακωθεί με όλους τους παίκτες, εκτός από τον Μολό. Ο βοηθός του, ο Κουζνέτσοφ, αντί να βοηθά στην ηρεμία τα έκανε χειρότερα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News