Παναθηναϊκός: Αυτό «έφαγε» τον Αϊτόρ!

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Παρότι το βιογραφικό του πριν έρθει στην Ελλάδα εντυπωσίαζε, ο Αϊτόρ έχει βγει στην βιτρίνα κι η διοίκηση δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τον αφήσει να φύγει.

Ο Ίβηρας είναι χρήσιμος παίκτης αλλά πέτυχε τον Παναθηναϊκό σε άθλιες εποχές, όπου ούτε η υπομονή περισσεύει, ούτε η τεχνογνωσία για να βγει από τους παίκτες ο καλύτερός τους εαυτός.

Θεωρητικά αποτελεί εξτρέμ που πατά περιοχή και σκοράρει ικανοποιητικό αριθμό γκολ αλλά από τη στιγμή φέτος δεν έκανε την διαφορά (και ποιος την έκανε άλλωστε; ). Οπότε στην ΠΑΕ καλοβλέπουν το διαζύγιο μαζί του.

Τώρα το αν θα καλύψει το κενό του ο Ελ Ταμαρί από την ποδοσφαιρομάνα Ιορδανία (!) είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Μην γελιόμαστε, οι θέσεις πλέον στα πλάγια έχουν γίνει δημιουργικές. Για να τις καλύψεις δεν φτάνει μόνο το τρέξιμο με τη μπάλα.

Πρέπει να μάθεις να λειτουργείς εν στάσει, να μπορείς να σηκώνεις το κεφάλι ψηλά και να περνάς μπάλες κάθετα για τον σέντερ φορ ή για κάποιο κόψιμο συμπαίκτη σου στο χώρο. Ειδικά στις τοπ ομάδες πρέπει να σκοράρεις κιόλας…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News