Παναθηναϊκός: Αύξηση πάνω από 50% στις απολαβές του Αϊτόρ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να θέσει κίνδυνο την ανανέωση του Αϊτόρ και σύντομα θα ξεκινήσει επίσημες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2025.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξε μία προκαταρκτική κουβέντα κατά την οποία ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την πρόθεσή του να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 το τρέχον λήγει το καλοκαίρι με σημαντικά αυξημένες αποδοχές.

Ο Ισπανός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και την φετινή σεζόν έχοντας σημειώσει ήδη 5 γκολ και 2 ασίστ.

Όσο ο Αϊτόρ κάνει τέτοιες εμφανίσεις τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος για το μέλλον του παίκτη καθώς το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να τρέξει την υπόθεση και να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του παίκτη ώστε να μην μπει σε περιπέτειες.

Έστω και καθυστερημένα λοιπόν, στο «τριφύλλι» έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό καθώς έχουν ήδη ενημερώσει τον Αϊτόρ και τον εκπρόσωπο του για τις προθέσεις του συλλόγου.

Και για αυτό αναμένεται να βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα ο ατζέντης του 26χρονου, ώστε να μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση με τον ίδιο τον Ισπανό να είναι θετικός στην παραμονή.

Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να καλυφθεί και οικονομικά ο παίκτης. Τη δεδομένη στιγμή ο Αϊτόρ αμείβεται με περίπου 400.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Ισπανός δεδομένα θα θέλει αύξηση αποδοχών και πιθανό να έχουμε διαπραγματεύσεις κοντά στις 600.000 ευρώ..

Δηλαδή, οι πράσινοι θα προσφέρουν μία πολύ σημαντική αύξηση, πολύ πάνω από το 50% των τωρινών αποδοχών του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News