Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η μεγαλύτερη «προίκα» για τη νέα σεζόν!

Παναθηναϊκός: «Για ανανέωση με λιγότερα χρήματα»

Ο τελικός με τον ΠΑΟΚ είχε διακυμάνσεις και σημεία-κλειδιά, πάνω στα οποία μπορούν να «χτίσουν» οι προπονητές για την επόμενη χρονιά.

Η αμυντική ένταση που έβγαλε το κλαμπ στα πλέι-οφ ήταν ένα μήνυμα για το υλικό με το οποίο είναι φτιαγμένος ο καινούργιος Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς.

Ενταση στο γκαζόν, άμυνα επιτομή της αμερικανιστί «take no prisoners» και γυαλάδα του αουτσάιντερ στο μάτι. Αυτά που εξελίχτηκαν στο χορτάρι έβγαλαν ένα εκκωφαντικό κρότο.

Όχι ως προς τη διαφορά στο σκορ αλλά ως προς το feeling στα μάτια της ποδοσφαιρικής χώρας με τον ΠΑΟΚ να δίνει αίσθηση ότι ο ουρανός είχε πέσει πάνω στο κεφάλι του.

Ίσως αυτό ενεργοποίησε στο τέλος και τις αντιστάσεις της ομάδας που έχει παίξει ένα σκασμό (νικηφόρους) τελικούς τα τελευταία χρόνια κι έφερε το τριφύλλι μέσα στα καρέ του Μπρινιόλι να αμύνεται με αυταπάρνηση.

Το τριφύλλι τέλειωσε το παιχνίδι με πολλά καλοπροπονημένα παιδιά που μπορούν να καλύψουν μίνιμουμ δύο θέσεις στην 11άδα και να συνεισφέρουν αμυντικά και επιθετικά κάνοντας τον Παναθηναϊκό δυσκολοκατάβλητο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη προίκα του σωματείου για την χρονιά 2022-2023.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News