Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η εξήγηση για τις κακές εμφανίσεις του Παπαγιάννη!

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η εξήγηση για τις κακές εμφανίσεις του Παπαγιάννη!

Εκτός από την σχεδόν… άριστη άμυνά του, ο Παναθηναϊκός έμεινε… μετεξεταστέος στην επίθεση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα 71-68 από τη Ρεάλ, στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Ράντονιτς κράτησαν χαμηλά στο σκορ τη «βασίλισσα», ενώ την υποχρέωσαν σε 19 λάθη(!), αλλά οι 11/21 βολές, τα 15/40 δίποντα και τα 9/28 δεν του πρόσφεραν λύσεις.

Ωστόσο, το Τριφύλλι δεν είχε σε καλή μέρα τους δύο ηγέτες του. Τον Παπαγιάννη και τον Γκριγκόνις…

Ας σταθούμε στον πρώτο, τον αρχηγό του Εξάστερου, ο οποίος δείχνει να μην πατάει καλά στα πόδια του.

Οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις έχουν εξήγηση… Ο διεθνής σέντερ ταλαιπωρηθηκε το καλοκαίρι από έναν τραυματισμό, ο οποίος τον έκανε να χάσει πολλές προπονήσεις και έδαφος σε προετοιμασία.

Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο ώστε να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα και να δώσει στους πράσινους πολλά παραπάνω πράγματα.

Παναθηναϊκός – Ρεάλ 68-71: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εντός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ασχέτως αν δεν ήρθε το αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, είδαμε μετά από καιρό μια ομάδα με σφραγίδα ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ προπονητή που θα μπορούσε να κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφερε. Θα λέγαμε πως το Τριφύλλι μπήκε με το… αριστερό στο ΟΑΚΑ, αλλά ως προς τη συνολική του απόδοση πάτησε γερά – εν απουσία του Γουόλτερς – με το δεξί.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (-): Χρησιμοποιήθηκε για ένα δίλεπτο.

Πάρις Λι (7,5/10): Ένας εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι. Με δύο τρίποντα πήγε να κερδίσει μόνος του το παιχνίδι, αλλά ο Γιουλ άρχισε τα… τρελά του στο φινάλε. Έτρεξε πολύ, έδωσε μάχες και προσέφερε συνολικά 12 πόντους, 3 και 2 κλεψίματα.

Γιώργος Παπαγιάννης (4/10): Εκτός φόρμας ο Παπαγιάννης , δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ταβάρες, ενώ στην επίθεση ευστόχησε στις 3 από τις 9 προσπάθειες.

Λευτέρης Μποχωρίδης (5/10): Ο Έλληνας γκαρντ είχε μερικές καλές εμπνεύσεις , αλλά δεν απέφυγε τα λάθη (3 από τα 8 συνολικά της ομάδας).

Ντέρικ Ουίλιαμς (7/10): Αν έβαζε και τις βολές, θα έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ο πρώην NBAer ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 15 πόντους, αλλά αστόχησε σε 5 ελεύθερος βολές.

Άντριου Άντριους (6/10): Ορεξάτος έδειξε ο Αμερικανός στην «πρώτη» του με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. Αγωνίστηκε για 13 λεπτά, σημείωσε 8 πόντους. Ίσως, θα μπορούσε να παίξει λίγο παραπάνω.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (6,5/10): Μόνιμος μπελάς για τη Ρεάλ ο Γιώργος Καλαϊτζάκης με 5 κλεψίματα στο ενεργητικό του. Έβγαλε φοβερές άμυνες, στο έτερο μισό του παρκέ, όμως, δεν είχε κάποια σημαντική συνεισφορά.

Χουγκάζ – Μαντζούκας (-): DNPs

Ματέους Πονίτκα (6/10): Δεν ήταν ο Πολωνός που είδαμε στο Eurobasket. Σε μια μέτρια βραδιά για εκείνον, πέτυχε 5 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Μάριους Γκριγκόνις (2/10): Όσα και τα σουτ, στα οποία ευστόχησε. Ένα κακό σύννεφο βρίσκεται πάνω από τον Λιθουανό. Μετά το 0/9 στον τελικό του Σούπερ Καπ, ακολούθησε το 2/11 στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα. Δύσκολο να το αποδεχτεί κανείς, καθώς πρόκειται για μεγάλο παίκτη!

Αρτούρας Γκουντάιτις (6/10): Ο Λιθουανός μόνο για 2ος σέντερ δε μοιάζει, αφού οι χρόνοι που παίρνει συγκριτικά με τον Παπαγιάννη τείνει προς την ισορροπία. Ανταπεξήλθε σε γενικές γραμμές στις ανάγκες του ματς με 10 πόντους στην επίθεση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News