Παναθηναϊκός: Αυτές οι φάσεις πρέπει να γίνονται γκολ!

Παναθηναϊκός: Αυτές οι φάσεις πρέπει να γίνονται γκολ!

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα υπερπολύτιμο βαθμό στον αγώνα με την ΑΕΚ που θα του φανεί χρήσιμος στο τέλος της διαδρομής. Το Τριφύλλι ήταν σοβαρό και θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό στις αποσκευές του αν είχε προσέξει περισσότερο στις φάσεις που δημιούργησε.

Στο ποδόσφαιρο λέμε ότι αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε μην χάσεις και η αλήθεια είναι οτι οι Πράσινοι στα play offs  έχουν εστιάσει στα αποτελέσματα καθώς αυτά θα κρίνουν την χρονιά ως επιτυχημένη ή όχι. Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει την νίκη αλλά ήταν άστοχος στις φάσεις που δημιούργησε. Φάσεις όπως η κεφαλιά του Κουρμπέλη ή τα σουτ των Κώτσιρα και Καρλίτος  στα επόμενα παιχνίδια πρέπει η ομάδα να της εκμεταλλευτεί ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Ο Παναθηναϊκος παίζει όλη του την χρονιά στα εναπομείναντα 4 παιχνίδια (3 + τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ) και σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βρει γκολ κάνοντας λίγες ευκαιρίες.

Σίγουρα στην ομάδα λείπει ο φορ που θα της διευκολύνει την ζωή και θα πρέπει να αποκτηθεί το καλοκαίρι αλλά θα πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω σε αυτά τα παιχνίδια για να κλείσει ωραία την χρονιά.

Το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο είναι μια ευκαιρία για τους Πράσινους να καθαρίσουν την υπόθεση Ευρώπη αφού στο ενδεχόμενο νίκης πολύ δύσκολα θα μείνουν εκτός τετράδας.

Για να το πετύχει αυτό ωστόσο θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν…

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News