Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι πιθανότητες για Μιλόγεβιτς

Παναθηναϊκός: Πήρε θέση η ΠΑΕ στα σενάρια για Μιλόγεβιτς

Ολα δείχνουν ότι ο Μιλόγεβιτς θα επιστρέψει στην Ελλάδα, το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι πιθανότητες να αναλάβει το τριφύλλι δεν είναι πολλές, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οπως αναφέρει η Sportime, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πολύ ενεργός στις αποφάσεις του για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν λοιπόν ενεργήσει ξανά με τον ίδιο τρόπο παίρνοντας δηλαδή ο ίδιος την πρωτοβουλία για το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής τότε το σενάριο Μιλόγεβιτς και Παναθηναϊκός είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό.

Παράλληλα σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεδομένα το τριφύλλι αναζητά έναν τεχνικό που να έχει καλή επαφή με την ελληνική πραγματικότητα και τη Super League. Απαραίτητο στοιχείο για να φτιάξει ξανά το κλίμα στα αποδυτήρια ειδικά με τους Ελληνες.

Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα σημειώνει ότι ο Αλαφούζος έχει καλή γνώμη για τον Πιερ Ντρεοσί και αν αποφασίσει να τον εμπιστευτεί και στο θέμα του κόουτς τότε το χαρτί που λέγεται Μιλόγεβιτς καίγεται.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News