Παναθηναϊκός: Αυτές είναι... μεταγραφές ποιότητας!

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι... μεταγραφές ποιότητας!

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε με μεγαλύτερη ηρεμία να φτάσει στο δεύτερο σερί τρίποντό του στη Super League (για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν), επικρατώντας με 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, χάρις σε δύο γκολ του Φεντερίκο Μακέντα.

Εκτός του Μακέντα, όμως, που δείχνει να ξαναβρίσκει τον εαυτό του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται έχει βρει… μεταγραφές ποιότητας εκ των έσω!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, λέει το λαϊκό ρητό. Αυτό ισχύει και στην περίπτωσή μας, όσον αφορά τους Μαουρίσιο-Βιγιαφάνιες κυρίως και τον Αϊτόρ δευτερευόντως.

Νέο καλό παιχνίδι μετά την Λαμία, ειδικά για τους… Λατίνους μέσους, ενώ και ο Ίβηρας εξτρέμ έδειξε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι, μπορεί να τους εμπιστευτεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News