Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για Αγραβάνη

«Στόχος του ΠΑΟ και μέχρι εκεί ο Αγραβάνης - Ο Σφαιρόπουλος είχε διώξει παίκτη για εκείνον!»

Πολύ σοβαρά εξετάζεται η περίπτωση απόκτησης του Δημήτρη Αγραβάνη από τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την περίπτωση του Αγραβάνη. Χρειάζεται έναν ακόμη ψηλό εδώ και καιρό, ενώ με εννιά ξένους στο ρόστερ πλέον δεν μπορεί να πάρει άλλον ξένο τώρα, αφού το θέμα του Μήτογλου καθυστερεί με την απόφαση για την τιμωρία του. Αναμένουμε εξελίξεις τις επόμενες ώρες για την υπόθεση του Αγραβάνη», τόνισε.

Παράλληλα, μετά και την ανακοίνωση της απόκτησης του Ματ Τόμας στάθηκε σε μια σημαντική παράμετρο του deal αυτού:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός τόσο στην περίπτωση του Τόμας, όσο και σε αυτή του Μπέικον πέτυχε να έχει ο ίδιος την επιλογή στο τέλος της σεζόν αν θα συνεχίσει τη συνεργασία για την επόμενη χρονιά ή όχι. Μάλιστα, δεν υπάρχει και opt out για το ΝΒΑ. Όποια μεταγραφή γίνει από εδώ και πέρα, θα έχει την ίδια λογική, προκειμένου να αποφασίζει η ομάδα για τη νέα περίοδο», ανέφερε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News