Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα δεδομένα για Φέρελ

Παναθηναϊκός: Κινείται για τον Γιόγκι Φερέλ

Τα συμπεράσματά του από το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Λαύριο για τον πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ελλάδας μετέφερε ο ρεπόρτερ του Εξάστερου Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τα δεδομένα για Φέρελ.

«Ο Παναθηναϊκός νίκησε μέσα από την άμυνά του, μέσα από τα ριμπάουντ που κυριάρχησε και κέρδισε επιθέσεις και κατοχές, και φυσικά ψυχολογία. Όταν βλέπεις ότι δεν μπαίνει η μπάλα, υπάρχει αυτή η επιλογή που μπορείς να την διατηρήσεις στην κατοχή σου», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Οκάρο Γουάιτ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και εκείνο που μου αρέσει είναι πως βάζει το κορμί του στη φωτιά. Ρίχνεται στη μάχη και για αυτό το λόγο έχει αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, όπου τον ήξερε πολύ καλά ο Δημήτρης Πρίφτης. Και ο Σαντ Ρος ήταν κομβικός, κάνοντας δύο κλεψίματα όταν πλησίασε το Λαύριο στο σκορ. Έχει βάλει επτά συνεχόμενους πόντους. Όλη αυτή η δουλειά είναι πολύ καλή που έχει κάνει ο Κουβανός», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, εκείνο που επισήμανε ήταν: «Εκείνο που δεν συγχωρείται στην Ευρωλίγκα και πρέπει να το αλλάξει είναι το κενό διάστημα χωρίς να σκοράρει».

Για τον Φέρελ και την ενίσχυση: «Απέχουν πολύ οι απαιτήσεις (διαβάστε εδώ τα ποσά) του από αυτό που μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκός. Για αυτό έλεγα και χθες ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωσή του. Με τους υπάρχοντες φαίνεται πως δεν ταιριάζει. Είναι πιο οργανωτής σε σχέση με τους υπόλοιπους που έχει η ομάδα στην περιφέρεια. Είναι διπλή ανάγνωση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι σε καλή ηλικία και προέρχεται από το NBA είναι δύσκολο να προχωρήσει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News