Παναθηναϊκός: Αξίζουν την παραμονή στο ρόστερ

Παναθηναϊκός: Αξίζουν την παραμονή στο ρόστερ

Ο Παναθηναϊκός έχει τριάδα στον άξονα χωρίς Αλεξανδρόπουλο στη θέση 6.

Ο Ιβάν προτιμά δημιουργούς γι αυτό και βρέξει-χιονίσει Γκασίνοβιτς-Βιγιαφάνιες δεν φεύγουν από το χορτάρι παρά μόνο αν είναι κουρασμένοι ή τραυματίες.

Παρότι παίζεις χωρίς «εξολοθρευτή» εντούτοις βλέπουμε τους αντιπάλους να μην κάνουν κατοχή, απεναντίας η ενέργεια που βγάζουν ο Αργεντινός και ο Σέρβος δίνουν στον συγκεκριμένο χώρο έλεγχο του παιχνιδιού.

Ο Γκασίνοβιτς «κόλλησε» άμεσα στον οργανισμό. Φαινόταν από τον Φλεβάρη πως παίρνει τα πάνω του, ήταν φανερό πως έχει αφήσει πίσω το διάστημα που δεν έπαιζε στην Γερμανία κι είναι σε καλή κατάσταση.

Τόσο «γεμάτα» παιχνίδια είχε καιρό να κάνει ο Μιγιάτ. Αναμφισβήτητα είναι από τους πρωταγωνιστές, το κομμάτι που εντυπωσιάζει είναι η εγκεφαλικότητα.

Ο Βιγιαφάνιες πάλι κάνει σεζόν καριέρας. Βγάζει σπριντ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διαθέτει τρεξίματα και στο επιθετικό κομμάτι και στις αμυντικές καλύψεις.

Αφήνει υποσχέσεις πως μπορεί να αποδειχτεί μία πραγματικά υψηλού επιπέδου λύση για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε άλλη θέση από την «καλή» του που είναι πίσω από τον φορ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News