Παναθηναϊκός: Αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία;

Παναθηναϊκός: Αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία;

Διαβάζουμε ότι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του Ματέους Βιτάλ.

Ο Βραζιλιάνος «συστήθηκε» στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, η απόδοσή του όσο περνούσε ο καιρός έφθινε και στο τελος της σεζόν πολλοί αναρωτιόντουσαν αν ήταν μέλος του Παναθηναϊκού.

Δεν πρέπει να λησμονούμε πως ο 23χρόνος άσος μέσα στο 2021 αγωνίστηκε σε 58 αναμετρήσεις! Aπό τις 14 Ιανουαρίου του προηγούμενου έτους έπαιζε ασταμάτητα. To μοναδικό διάστημα που έμεινε εκτός ήταν από τον Μάρτιο και για περίπου 40 ημέρες λόγω αρθοσκόπησης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε διαχείριση στον ποδοσφαιριστή με στόχο να «καθαρίσει» το μυαλό του παίκτη και να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός. Δεν τα κατάφερε και μάλιστα στο τέλος της σεζόν αυτόν ανέφερε αλλά και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη (αν και δεν τους κατονόμασε) ως τα παιδιά τα οποία δεν μπόρεσε να βοηθήσει να κάνουν το «μπαμ».

Ο Βραζιλιάνος ξέρει μπάλα και του χρόνου αν παραμείνει μπορεί να βοηθήσει, έχοντας ξεκουραστεί και κάνοντας προετοιμασία με τον σύλλογο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News