Παναθηναϊκός: Ατυχία! Η πιο σημαντική απουσία

Παναθηναϊκός: Ο Ουόλτερς και η ανάμνηση που χάθηκε

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα απόψε στην φετινή Euroleague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (6/10,21:00).

Το Τριφύλλι θα έχει μία πολύ μεγάλη απουσία στον σημερινό αγώνα με τους Ισπανούς καθώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νέιτ Γουόλτερς.

Αναμφίβολα, μιλάμε για μεγάλη ατυχία για τους Πράσινους οι οποίοι θα στερηθούν τον βασικό του γκαρντ ο οποίος νοικοκυρεύει πολύ το παιχνίδι της ομάδας και δημιουργεί κινδύνους στους αντιπάλους.

Στα παπούτσια θα προσπαθήσουν να μπουν οι Λι και Πονίτκα με τον πρώτο να είναι το μπακ στη θέση 1 και τον δεύτερο να αγωνίζεται σε άλλη θέση όμως μπορεί να δώσει λύσεις σε περιπτώσεις ανάγκης οπως είναι η σημερινή.

Τέλος, αναμένεται να φανεί ο βαθμός του προβλήματος που έχει ο Παναθηναϊκός στη θέση 4 εκεί οπού ακόμα δεν έχει αποκτηθεί παίκτης.

«Ζητείται υπέρβαση απόψε από τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Ρεάλ»

Για τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στον Παναθηναϊκό εν όψει της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Έξτρα δυσκολίες έχουν προκύψει στον Παναθηναϊκό εν όψει του πολύ απαιτητικού παιχνιδιού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην απουσία του Νέιτ Γουόλτερς που είναι κομβικός στα πλάνα του Ντέγιαν Ράντονιτς και πρόσθεσε ότι ούτως ή άλλως οι «πράσινοι» δεν είναι έτοιμοι για την εκκίνηση της χρονιάς.

Για αυτούς τους λόγους τόνισε ότι το «τριφύλλι» χρειάζεται την υπέρβαση για να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα υπογράμμισε ότι θα πρέπει να βγουν μπροστά και οι Γκριγκόνις, Πονίτκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News