Παναθηναϊκός: Ατυχία η απουσία του από την ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Η χειρότερη επιλογή από Σπόραρ! (vid)

Αναθάρρησαν για τα καλά στον ΠΑΟΚ βλέποντας εκτός μάχης και τον Αντράζ Σποράρ. Τον Αϊτόρ μήνες τώρα ξέρουν ότι δεν θα τον αντιμετώπιζαν.

Χωρίς τους παίκτες που τυράννησαν όσο κανείς άλλος την άμυνα του Δικεφάλου η Τούμπα ήταν πιο ήρεμη, ενώ όταν μπήκε στο ματς ο Αργύρης Καμπετσής τα έβαψαν μαύρα ακόμα και οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί.

Μπορεί ο Σλοβένος να μην έχει σκοράρει τα πολλά τέρματα αλλά έχει ένα χαρακτηριστικό που κανείς άλλος στο ρόστερ δεν έχει. Μπορεί να σουτάρει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και μορφή πίεσης, από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου.

Να σουτάρει πραγματικά και όχι να δοκιμάσει την τύχη του. Η παρουσία ενός τέτοιους φορ βάζει μεγάλη πίεση στις άμυνες. Είτε παίζει με τη μπάλα στα πόδια, είτε βρίσκεται μακριά από αυτή. Έχει ποικιλία στη περιφερειακή του εκτέλεση.

Σουτάρει αρκετά καλά μετά από ντρίμπλα, υπό καθεστώς άμυνας ή σε off balance εκτελέσεις (θυμηθείτε το γκολ του στο Ηράκλειο), του αρέσει να παίρνει σουτ σε καταστάσεις transition και έχει πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση σε σχέση με τους Ιωαννίδη, Καμπετσή γεγονός που τον “ψηλώνει” σημαντικά.

Πλήγμα μεγάλο η απουσία του στην Τούμπα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News