Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Live Streaming | Superleague 2020/21

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Live Streaming: Μια περίσταση που η παρούσα αγωνιστική κατάσταση κουμπώνει με την προϊστορία είναι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Και εξηγούμαστε… Οι πράσινοι προέρχονται από δύο σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων  3-0, ενώ υποδέχονται τον Ατρόμητο που όχι μόνο έχει χάσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην έδρα του παναθηναϊκού αλλά δεν έχει καν βρει δίχτυα!

Για να συναντήσουμε το τελευταίο γκολ της ομάδας του Περιστερίου (σε Λεωφόρο ή ΟΑΚΑ) πρέπει να γυρίσουμε στο 2014 όταν ο Στέφανο Ναπολεόνι είχε σκοράρει για το 1-1 ισοφαρίζοντας το τέρμα του Κλωναρίδη σε παιχνίδι των πλέι οφ.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Live Streaming

Για τον Παναθηναϊκό τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Ναι μεν δεν έπεισε στη νίκη μεσοβδόμαδα με τον Απόλλωνα, αλλά σε λίγες μέρες μάζεψε 6 πόντους και πάει με άλλον αέρα στο ματς με τους Περιστεριώτες. Κομβική η επιστροφή του αρχηγού Δημήτρη Κουρμπέλη που θα πλαισιώσει και πάλι τον ποιοτικό Μαουρίσιο στην μεσαία γραμμή.

Ο Λάζλο Μπόλονι θέλει οπωσδήποτε η ομάδα να πάει στη διακοπή με 3Χ3 νίκες. Αυτό για να παραμείνει η αυτοπεποίθηση σε υψηλά επίπεδα. Ο Παναθηναϊκός γίνεται κυνικός και αποτελεσματικός μαζεύοντας νίκες. Αυτό αναμένεται να κάνει απέναντι στον Ατρόμητο, επιβεβαιώνοντας τα υπέρ του προγνωστικά.  λαιβ στριμινγκ παναθηναικος

Πέρσι το τριφύλλι επικράτησε 3-0 στο ΟΑΚΑ του Ατρόμητου και γενικά έχει να ηττηθεί από την ομάδα των δυτικών προαστίων 4 χρόνια και συγκεκριμένα έναν αγώνα στο Περιστέρι.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος στοίχημα

H Superleague απασχολεί κατά κόρον τις στοιχηματικές στην Ελλάδα. Στην κατηγορία αυτή συναντάμε πλήθος από ειδικά στοιχήματα για την πορεία των ομάδων. Παράλληλα, παίζουν και πολλά στοιχήματα για παίκτες, αλλά και διαιτητές. 

Στην προκειμένη, στο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, οι μπουκ βλέπουν ως φαβορί τους «πράσινους» (Δείτε τις αποδόσεις). Γενικά, από τις αποδόσεις προκύπτει ένα ματς που δε θα έχει υψηλό σκορ, αλλά θα μείνει σε λογικά επίπεδα. 

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News