Παναθηναϊκός - Ατρόμητος κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία Superleague: Πεντάδα ο Παναθηναϊκός (pic)

Έτοιμο να επιστρέψει στις νίκες το «τριφύλλι» στο φρούριο του…

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League (17:15). Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ και να μπουν ξανά στο κυνήγι της πρώτης τριάδας.

Σύμμαχός τους στην προσπάθεια αυτή, οι εξαιρετικές επιδόσεις τους στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας (4-1-1). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι η πιο παραγωγική εντός έδρας ομάδα της λίγκας (16 γκολ)! Ανεβασμένος ο Ατρόμητος (2-0-1 εσχάτως), αλλά με σημαντικά κενά στην άμυνα.

Σέντρα στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος στις 17:15. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Cosmote Sport3HD.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ που είχε αγωνιστεί με την ομάδα Β κόντρα στον Εργοτέλη, θα είναι πιθανότατα στον πάγκο των Πράσινων κόντρα στους Περιστεριώτες. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάποια έκπληξη αναφορικά με τις επιλογές του Σέρβου τεχνικού, που δε θα έχει τον τιμωρημένο Χουάνκαρ στη διάθεσή του.

Αναλυτικά η αποστολή των «πράσινων» για τον αγώνα: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News