Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Η κριτική των πρασίνων

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Η κριτική των πρασίνων

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Ένα… αποκρουστικό θέαμα παρουσίασε το Τριφύλλι με την ήττα από τον Ατρόμητο να μην προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.

Λάσλο Μπόλονι (4/10): Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ήταν εκείνος που σχεδίασε το ρόστερ. Την βρήκε έτοιμη και προσπαθεί μέχρι σήμερα να την επαναφέρει στην κανονικότητα. Οι παίκτες του έδειξαν διάθεση στην αρχή, στο β’ ημίχρονο έπεσαν αισθητά και ήρθε το 0-1. Ωστόσο, παρουσίασαν μεγάλο θέμα στη δημιουργία. Πολλές μακρινές μπαλιές δεν βρήκαν στόχο, η ομάδα ήταν ασύνδετη και οι αλλαγές δεν βοήθησαν ιδιαίτερα.

Μπαρτ Σένκεφελντ (6/10): Αν μπορούσαμε να βρούμε κάποιον κορυφαίο για τον Παναθηναϊκό, αυτός θα ήταν ο Ολλανδός. Είχε πολλές καίριες παρεμβάσεις και ήταν νικητής σε όλες τις μονομαχίες. Θα μπορούσε να ανέβει με την μπάλα στα πόδια και μετά την γραμμή του κέντρου, αλλά δεν το επιχείρησε.

Φρανς Βέλεθ (4/10): Ο Ισπανός αμυντικός δεν ήταν έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μπήκε εκτάκτως στην ενδεκάδα. Έσφιξε τα δόντια του για να βγάλει το 90λεπτο. Με την μπάλα στα πόδια δεν είχε σωστές επιλογές. Κάποιες μακρινές μεταβιβάσεις του δεν κατέληξαν σε κάποιον συμπαίκτη.

Βασίλης Ζαγαρίτης (4/10): Δεν βοήθησε στην επίθεση τον Παναθηναϊκό με κάποια σέντρα, κάποια διείσδυση, σε κάποιο ανέβασμά του γενικά. Περιορίστηκε στα ανασταλτικά του κυρίως, καθήκοντα και κει ήταν ξανά θετικός.

Φακούντο Σάντσες (3/10):  Ο Αργεντινός δεν έκανε καλό παιχνίδι. Χάνει τον Χριστοδουλόπουλο στη φάση του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης. Επιθετικά οι σέντρες του κατέληξαν όλες στην αγκαλιά του Γιαννιώτη. Είχε τη θέληση, την ενέργεια, αλλά δεν έδωσε κάτι ουσιαστικό στην ομάδα του.

Δημήτρης Κουρμπέλης (4/10): Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε μια καλή έμπνευση στο 6′ και έβγαλε τετ α τετ τον Σαβιέρ, ο οποίος δεν το εκμεταλλεύτηκε. Στο… mood της υπόλοιπης ομάδας, έβγαλε εκνευρισμό (ένα ακατανόητο σουτ στο 44′) και έπεσε αισθητά στο β’ ημίχρονο.

Μαουρίσιο (5/10): Μέτριος και ο Βραζιλιάνος. Έβγαλε τρίτο παιχνίδι σε μια εβδομάδα, κι ακόμη δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Δεν πήρε επιθετικά αρκετές πρωτοβουλίες, είχε μόλις ένα σουτ στο 66ο λεπτό.

Τάσος Χατζηγιοβάνης (4/10): Ο Μυτιληνιός ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, οι σέντρες του δεν βρήκαν αντίκρισμα. Στο δεύτερο μισό του αγώνα η απόδοσή του έπεσε αισθητά και σωστά αντικαταστήθηκε στο 74′.

Αντόνιο Σαβιέρ (3/10): Τίποτα ιδιαίτερο και από τον Πορτογάλο. Έπρεπε να κάνει γκολ τη φάση στο 6′. Είχε ένα καλό σουτ στο 29′, το οποίο δεν θα μπορούσε να εξουδετερώσει ο Γιαννιώτης, αν η μπάλα είχε πορεία προς την εστία. Κι άλλο ένα στο 60′ από μακρινή απόσταση. Άφησε τη θέση του στον Αϊτόρ στο 61′.

Φεντερίκο Μακέντα (3/10): Ο Ιταλός περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Σαν να μην υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και πάλι. Φταίει η έλλειψη δημιουργίας, φταίει η προετοιμασία, είναι το… κακό φεγγάρι; Ένα σουτ που κατέληξε πλάγιο, είναι αυτό που έμεινε στην μνήμη των τηλεθεατών. Και γι’αυτό, «ξέσπασε» στο 61′, όταν αντικαταστάθηκε από τον Καμπετσή.

Καρλίτος (3/10): Άφαντος και ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού. Με μόλις μια τελική προσπάθεια, ένα σουτ της… απελπισίας στο 45+1. Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο για την αποψινή του εμφάνιση. Έχει, πάντως, το ελαφρυντικό πως δεν τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε από τους συμπαίκτες του.

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα (3/10): Είχε τη δική του στιγμή στο 86′, αλλά δεν έκανε καλά το κοντρόλ στην μπαλιά του Βιγιαφάνιες. Δεν έκανε τίποτε πρακτικό στο μισάωρο που αγωνίστηκε.

Αργύρης Καμπετσής (3/10): Δεν προσέφερε κάτι διαφορετικό κι αυτός. Ήταν λίγο πιο κινητικός από τον Μακέντα, αλλά δεν βοήθησε ουσιαστικά. Είχε ένα σουτ στο 73′ από καλή θέση, όμως, δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα.

Λούκας Βιγιαφάνιες (5/10): Ο Αργεντινός έπαιξε για 16 λεπτά κόντρα στον Ατρόμητο και θα μπορούσε να ήταν εκείνος που θα έδινε την πάσα «κλειδί» σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά, στο 79′, όμως, ο Καρλίτος βρέθηκε εκτεθειμένος. Και εν συνεχεία, στο 86′, αλλά ο Αϊτόρ εμφανίστηκε απροετοίμαστος να ολοκληρώσει τη φάση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News