Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

  • 10/03/2018 – 19:30
  • Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης
  • Novasports 2 HD

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για την 25η αγωνιστική της Superleague! Οι «πράσινοι» έχουν στόχο τη νίκη, για να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, θέλουν να φτάσουν πιο κοντά στο στόχο της 5ης θέσης…

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» πήραν το βαθμό στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο έληξε με σκορ 1-1. Το «τριφύλλι» έμεινε πίσω στο σκορ στο 61ο λεπτό, με τον Μουνιέ να ισοφαρίζει 3 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Αμφότερα τα γκολ σημειώθηκαν με πέναλτι.

Το πιο ευχάριστο νέο από όλα για τους φίλους του Παναθηναϊκού ήρθε την Παρασκευή, όπου έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μπει στην «πράσινη» ΠΑΕ. Το κλίμα ευφορίας αναμένεται να φέρει και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ενόψει του σημερινού αγώνα, τον οποίο υπολογίζεται ότι θα παρακολουθήσουν πάνω από 10.000 θεατές.

Πάμε ταμείο με το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Δηλώσεις Μαρίνου Ουζουνίδη:

«Εντάξει ο Αστέρας είναι μια ομάδα που τον βολεύουν τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και αν έχουμε την υπομονή και την ψυχραιμία, με την βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να το δούμε σαν ένα πραγματικό ντέρμπι, γιατί σεβόμαστε την δουλειά που γίνεται».

Υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η παράδοση στις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τον Αστέρα Τρίπολης. Το «τριφύλλι» έχει 8 νίκες και 5 ισοπαλίες επί αθηναϊκούς εδάφους. Στο ματς του πρώτου γύρου νικητής ήταν ο Αστέρας με σκορ 1-0.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Κότσαρη, Γιόχανσον, Κουρμπέλη, Αυλωνίτη, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Τζανδάρη, Λουντ, Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Στάικο, Μπουζούκη, Πίσπα, Κουντουριώτη, Μολίνς και Ευαγγέλου.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου!

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 HD

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://firstrowgr.eu/watch/633297/1/watch-panathinaikos-vs-asteras-tripolis.html

http://firstrowgr.eu/watch/633297/2/watch-panathinaikos-vs-asteras-tripolis.html

http://firstrowgr.eu/watch/633297/3/watch-panathinaikos-vs-asteras-tripolis.html

http://vipboxing.eu/soccer/iws-2cbe62-panathinaikos-asteras-tripolis?l=2994767818

http://vipboxing.eu/soccer/iws-2cbe91-panathinaikos-vs-asteras-tripolis?l=2994767818

http://vipboxing.eu/soccer/iws-2cbe57-panathinaikos-asteras-tripolis?l=2994767818

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News