Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Παναθηναϊκός-ΑστέραςΤρίποληςLiveStreaming

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

  • 16/2/2019 – 19:00
  • ΟΑΚΑ
  • ΕΡΤ1

Ψάχνει γιατρικό. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και καλείται να επιστρέψεις στις νίκες ώστε να μην χάσει το… τρένο της πεντάδας.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στις 19:00 (ΕΡΤ1) τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Super League, με τη νίκη να μοιάζει με μονόδρομο.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο σερί βαθμολογικές απώλειες (0-0 με Λεβαδειακό, ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα) και θέλουν το «τρίποντο» ώστε να μην κινδυνέψουν να μείνουν κι άλλο μακριά από την 5η θέση. Όπου βρίσκεται ο φορμαρισμένος Άρης με 32 βαθμούς έναντι 28 του «τριφυλλιού».

Οι «κίτρινοι», οι οποίοι μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες, αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης».

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ένα κάταγμα στη μύτη. Αντιθέτως, είναι εκτός -ως γνωστόν- Ουσμάν Κουλιμπαλί και Εμάνουελ Ινσούα.

Υπάρχουν ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα. Διότι, αφενός, απόντος του Αργεντινού μπακ ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1, πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε Χατζηθεοδωρίδη και Οικονόμου για τ’ αριστερά, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης λογικά θα πάρει φανέλα βασικού.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Χατζηθεοδωρίδης ή Οικονόμου αριστερά και ο Γιόχανσον, Μαυρομμάτης και Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας.

Κουρμπέλης (ίσως πάρει τη θέση του ο Άλτμαν αν δεν κριθεί ανέτοιμος ο πρώτος), Κάτσε και Δώνης θα είναι η τριάδα στο κέντρο, με τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη να βρίσκονται στα «φτερά» και τον Μακέντα στην κορυφή.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Η αποστολή

Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία του και ευελπιστεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ το Σάββατο στις 7 μ.μ. στο ΟΑΚΑ, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» θα αγωνιστεί απέναντι στην πρώην ομάδα του με ειδική προστατευτική μάσκα εξαιτίας του κατάγματος στο ρινικό οστό, καθώς στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί είχε συνομιλία με τον προπονητή του και έδωσε το πράσινο φως για την αγωνιστική διαθεσιμότητά του, παρότι δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να βρίσκεται στο 100%.

Ετσι, μία ημέρα μετά τον Χρήστο Δώνη στη διάθεση του προπονητικού τιμ των «πράσινων» τέθηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, γεγονός που σε συνδυασμό με τις επιστροφές των Κάτσε και Μακέντα που εξέτισαν τις ποινές τους στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, προσδίδει περισσότερες επιλογές στην καταρτισμό της ενδεκάδα.

Εκτός «μάχης» για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, που σημειωτέων «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία της χώρας, είναι ο Εμανουέλ Ινσούα (κάταγμα στο ζυγωματικό) και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί (θλάση στο δικέφαλο).

Η αποστολή των 22 παικτών που επέλεξε μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης έχει ως εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Στάικος, Αλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Μακέντα, Βέργος και Καμπετσής.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 1.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

https://www.youtube.com/watch?v=SbZQY3UYw_Y
https://www.youtube.com/watch?v=MP8Htwny-T4 

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News